Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Lucescu F.Bahçe'ye gidecek

ByOnur58

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Romanya Futbol Federasyonu'nun eski başkanı ve UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Mircea Sandu "Lucescu'nun Rusya'ya gitmeyeceğini biliyorum. Çünkü gelecek sezon Türkiye'de, F.Bahçe'de göreve başlayacak" iddiasında bulundu

Mircea Lucescu'nun yakın dostu olarak bilinen Romanya Futbol Federasyonu Başkanı Mircea Sandu, Rus Mediafax Haber Ajansı'na sürpriz bir açıklama yaptı. Sandu, Mircea Lucescu'nun, Spartak Moskova ve Lokomotif Moskova ile adının anılması ile ilgili olarak, "Ben onun Rusya'ya gitmeyeceğini biliyorum. Çünkü gelecek sezona Türkiye'de başlayacak" bilgisini verdi. Luce'nin gideceği takımın Fenerbahçe olacağını iddia eden Sandu, "Geçen yılın başında da Fenerbahçe'yle anlaşmıştı ama son anda olmadı. 2-3 sezon daha takım çalıştırıp ondan sonra da emekli olacak. Hedefi ise Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. Bunu Shakhtar ile başaramayacağını biliyor. Şansını Fenerbahçe ile denemek istiyor" açıklamasını yaptı. Mircea Lucescu'nun Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor.

Üst Alt