-
-
-
- MFC Puanı
- 16,310
Açıklama:
Yüzlerce resme topluca birkaç adımda istediğiniz hizalama seçeneği ve saydamlık ile logonuzu yapıştırabilirsiniz.
Geliştiricisinin Kendi Yazılım Tanıtım Yazısından Bir Alıntı
İndirme (Resmi Web Sayfası)
Ekran Görüntüsü:
Yüzlerce resme topluca birkaç adımda istediğiniz hizalama seçeneği ve saydamlık ile logonuzu yapıştırabilirsiniz.
Geliştiricisinin Kendi Yazılım Tanıtım Yazısından Bir Alıntı
Bu ufak araç yardımıyla birkaç adımda yüzlerce resme logonuzu yapıştırabilirsiniz. Programda çeşitli hizalama seçenekleri mevcut. Seçilen logonun boyutu, kenarlara uzaklığı ve saydamlığı ayarlanabilir. Logoda istenen renk saydamlaştırılabilir. Yapılan ayarlar anında önizlenir. Yapılması gerekenleri adım adım yazayım:
'Dosya Ekle' ile butonu farklı farklı konumlardan png, jpeg, jpg, gif veya bmp formatlarında dosyalar seçilir ve listeye eklenir.
'Hedef Klasör Seç' butonu ile logo basıldıktan sonra resim dosyalarının kaydedileceği klasör belirlenir.
'Logo Seç' butonu ile ico, png, jpeg, jpg, gif veya bmp formatlarından birine sahip bir logo resmi seçilir.
'Baskı Ayarları' butonu ile 'Baskı Ayarları' penceresine geçilir.
Baskı Ayarları
Pencere ilk açıldığında bir logo belirlenmiş ise o logonun örnek bir arkaplan resmi üzerindeki önizlemesini gösterir. Logo istenen yere konumlandırılır. Logonun, resimlerin kenarlarına uzaklığı pixel cinsinden ayarlanır. Varsayılan olarak 100 olan boyut yüzdesi değiştirilerek logonun yeniden boyutlandırılması sağlanabilir. Logo görünürlüğü kısmından, logonun resimlere işlenirken uygulanacak renk baskınlığı ayarlanır. Logoda, işleneceği resimde görünmesi istenmeyen renkler varsa, bu renkler fare kullanılarak logonun önizlemesi üzerinden sol tıklamayla seçilir. Seçilen renk ile birlikte, renge yakın renk değerlerinin de saydamlaştırılması isteniyorsa, fark eşiği değiştirilir. Renk saydamlaştırma özelliği, 'Fark Eşiği'ne 0 değeri girilerek kapatılabilir.
Bu ayarlar da tamamlandıktan sonra, 'Başla' butonuna basılır ve kısa bir süre içerisinde tüm resimlere, belirtilen logonun basımı tamamlanır.
Bazı resimlerde, program işleyemeyeceği bir pixel formatıyla karşılaşabilir. Bu durumda pixel formatının, işlenebilecek 32 bitlik argb formata dönüştürülmesi için kullanıcıdan onay istenir. Verilecek onay, o an işlenecek tüm resimler için geçerli olur...
İndirme (Resmi Web Sayfası)
Kod:
http://www.atasoyweb.net/Resimlere-Logo-Bas
Ekran Görüntüsü: