Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

LG D320TR ROM [ACİLL LÜTFEN]

tacettin55

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Merhaba Kolay Gelsin. Acil yardımlarınıza ihtiyacım var Lg D320TR Turkcell Model Android cihazım var ben buna
CM13 Romu Yükledim fakat şimdi eski sürümüne çevirmeye çalışıyorum olmuyor.. Resimdede gösterdiği hatayı vermekte bir. önceki adımda kalıyor ve sonra bu hatayı veriyor. Lütfen Yardım edin telefonu açamıyorum kullanamıyorum..

Acil yardımlarınızı bekliyorum..

Screenshot by Lightshot

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Merhaba Kolay Gelsin. Acil yardımlarınıza ihtiyacım var Lg D320TR Turkcell Model Android cihazım var ben buna
CM13 Romu Yükledim fakat şimdi eski sürümüne çevirmeye çalışıyorum olmuyor.. Resimdede gösterdiği hatayı vermekte bir. önceki adımda kalıyor ve sonra bu hatayı veriyor. Lütfen Yardım edin telefonu açamıyorum kullanamıyorum..

Acil yardımlarınızı bekliyorum..

Screenshot by Lightshot

Lg Flashtool kullanarak offline flaşlaman gerekiyor sanırım çok önceleri ugraşıyordum aklımda değil şimdi. Googlea custom romdan stock roma geri dönme yazarken yardımcı kaynaklar bulabilirsin.

tacettin55

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Çok teşekkür Ederim Bunu Deneyeceğim Başka Yollar olursa bana lütfen bildirir misiniz..

tacettin55

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Tabi g2 için buldum aynısını benimkine göre denicem bakalım olacakmı

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
Yav Adamın Dediği gibi yapıyorum herşeyi sorun yok ama en önemli yerde hata veriyor.. Diğer yaptıklarındada aynısı oluyor..

Ne yapmam lazım sunucularla ilgilimi yoksa benim yapmadığım birşey mi var ?

Screenshot by Lightshot

Burada atladığın birşeyler var bende bu hatayı alıyordum ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum farklı kaynaklara bak bir kaç çeşit yöntemi var başklarını dene. Kafamı kaldırmadan 7-8 saatimi almıştı. Biraz uğraşacaksın.

tacettin55

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1

Burada atladığın birşeyler var bende bu hatayı alıyordum ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum farklı kaynaklara bak bir kaç çeşit yöntemi var başklarını dene. Kafamı kaldırmadan 7-8 saatimi almıştı. Biraz uğraşacaksın.

İnan bende o kadar uğraştım yani benim olsa neyse benimde değil başkasının telefonu sırf donuyo diye böyle bişey yaptık bundada sıkıntı oldu dedi eskisine çevir yok 2 tane yöntem buldum ikisindede kalıyo gitmiyo fff

Escobar

Özel Üye
Özel Üye
  • MFC Puanı
    12,046
İnan bende o kadar uğraştım yani benim olsa neyse benimde değil başkasının telefonu sırf donuyo diye böyle bişey yaptık bundada sıkıntı oldu dedi eskisine çevir yok 2 tane yöntem buldum ikisindede kalıyo gitmiyo fff

Eğer sen yapamıyorsan işin ehli bir telefoncuya git, Telefona custom rom attım stock roma dönmek istiyorum de kendi yapamam dersede nerde yaptırabilirim diye sor ögren yaptır. Emanet malın canı da çok azdır bunu unutma.

tacettin55

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
şimdide kendi kendine teamwin modu yüklendi anlamadım en azından eskisini yüklim dedim onuda yükleyemiyorum yardım et lütfen yüklerken Unable to mount /data /cache fln diyo kırmızı renkli

sonra açıyorum normal şekilde başlangıçta cm13 ün logosunda kalıyo

tacettin55

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1

şimdide kendi kendine teamwin modu yüklendi anlamadım en azından eskisini yüklim dedim onuda yükleyemiyorum yardım et lütfen yüklerken Unable to mount /data /cache fln diyo kırmızı renkli

tacettin55

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1

Eğer sen yapamıyorsan işin ehli bir telefoncuya git, Telefona custom rom attım stock roma dönmek istiyorum de kendi yapamam dersede nerde yaptırabilirim diye sor ögren yaptır. Emanet malın canı da çok azdır bunu unutma.

Üst Alt