Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Leonardo di caprio ve temel

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
Konum
İzmir
  • Üyelik Tarihi
    9 Haz 2015
  • Mesajlar
    12,474
  • MFC Puanı
    1,810
Leonardo di caprio ve temel

Amerika’ da zencinin biri pasaportunu çaldırmış. Aksilik bu ya, o gün de Türkiye’ ye uçması gerekiyormuş. Kara kara düşünürken yolda bir pasaport bulmuş! Hemen almış yerden pasaportu bir bakmış ki Leonardo Di Caprio’ nun pasaportu. “Ne olursa olsun” demiş ve şansını denemeye karar vermiş. Çıkarmış Leo’ nun fotoğrafını kendi fotoğrafını yapıştırmış. Uçmuş Türkiye’ye. Atatürk Hava limanında görevli gümrük memuru Temel’in karşısına geçmiş. Temel, almış pasaportu eline adamın ismine bakmış: “Leonardo Di Caprio”; fotoğrafa bakmış ; bir zenci, adama bakmış; aynı zenci. Birkaç şaşkın bakıştan sonra öbür masaya seslenmiş: “Ula Cemal, bu Titanik batmış mıydi, yoksa yanmış miydi daa?
 

SecurityMan

Haftanın 2 günü 24 saat burdayım! Konuların kıymet
MFC Üyesi
Konum
izmir
  • Üyelik Tarihi
    29 Eki 2015
  • Mesajlar
    154
  • MFC Puanı
    63
ısınmak için sürtünmeden yanmıştır ... su soğuktu çünkü :(
 
Üst Alt