Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lens'ten Fenerbahçe taraftarına teşekkür

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Lens'ten Fenerbahçe taraftarına teşekkür

bG1D7Z.jpg

Beşiktaş'ın İngiltere Championship takımlarından Sunderland'den kadrosuna kattığı Lens, transferiyle ilgili bir açıklama yaptı. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak Fenerbahçe'de forma giyen 29 yaşındaki futbolcu, sosyal medya hesabından, 'Artık gitme zamanı. Transferim hakkındaki gerçekler' başlığıyla paylaştığı videoda;

"BAZEN GERÇEK ACITIR"

"Türkiye'ye geri döndüğüm için çok heyecanlıyım. İstanbul'u seviyorum. Bana her şeyi verdiniz. Bunu gerçekten bana hissettirdiniz. Fenerbahçe ve Sunderland taraftarlarına teşekkür ederim. Hedefim en üst seviyede oynamak. Transfer zamanı geldi. Bana tek teklifi yapan onlardı, bu yüzden bazen gerçek acıtır" ifadelerini kullandı.

fotomaç

Üst Alt