NBA gündemi bu aralar LeBron Jamesin Anthony Davis açıklamaları ve bu açıklamalara gelen eleştiriler üzerinden dönüyor.
LeBron Jamesin, Anthony Davis ile birlikte oynamak isterim. demesi üzerine NBAin tampering kuralına aykırı davrandığını düşünen bazı takım genel menajerleri dün birbiri ardına sert açıklamalar yaptı. Los Angelas Lakers maçı öncesi Pelicans koçu Alvin Gentry, LeBronu Davisi ayartmayla suçlamıştı.
New Orleans Pelicans maçından sonra konuşan LeBron James ise bu suçlamalara kesin bir dille karşı çıktı.
LeBron, Bana Kevin Durant ya da Jimmy Butler ile oynamak isteyip istemediği sorsanız yine aynı cevabı veririm. Kyrie Irving, Giannis, Embiid, Ben Simmons ya da Luka Doncic için bana bu soruyu sor hepsine aynı cevabı vereririm. Hadi ama beyler! Bu roket bilimi değil. Bunlar harika oyuncular ve tabii ki bu harika oyuncularla oynamak isterim. Bazı insanlar ne söyleyeceğinizi kontrol edebilmeyi diliyor ama beni kontrol edemiyorlar. Hem de hiç. Kurallara uygun davranıyorum. ifadelerini kullandı.
LeBron James açıklamalarının sonunda ise Kawhiyi söylemedim değil mi? Kawhiyi de listeye ekleyin. Bu yaz serbest kalacak değil mi? diyerek bir nevi şaka yollu alayda bulundu.