Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lazio'dan Minala'ya Destek!

PassengeR

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0

Lazio’nun 40 yaşında gösteren oyuncusuna, kulüp başkanı Lotito sahip çıktı.

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio’nun genç takımında forma giyen ama yüz hatlarında kırışıklıklar sebebiyle olduğundan daha yaşlı gösteren oyuncusu Joseph Minala sahip çıktı.

Corriere dello Sport'a konuşan Lazio Başkanı Claudio Lotito, Minala’nın çocukluğunda hayatından türlü zorluklarından geçtiğini belirterek, “Her şeyde öte o, bir insan olarak saygıyı hak ediyor. Ben onun başını dik tutması için her şeyi yaptım” dedi.

Lotito, “Diyorlar ki, 40 yaşında gibi? Bana söyleyebilir misiniz, 40 yaşında biri nasıl genç takım ritminde top oynayabilir” diyerek tepkisini dile getirdi.

Mavi-beyazlı kulüpten daha önce yapılan açıklamada da Kamerunlu oyuncunun doğum evraklarının olduğunu ve yaşı konusunda hiçbir tereddütlerinin bulunmadığını bildirmişti.

Minala’nın sanal aleme düşen fotoğrafları büyük yankı uyandırmıştı.

Üst Alt