Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Laure Kaye - Yasak Sevgili Kitap Tanıtımı

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
110-195x300.jpg

Alyssa Scott, yıllar sonra doğup büyüdüğü Frederick’e arka döndüğünde cebinde yalnızca sima doları olmaktadır; aklındaysa hayalleri… Onun hem yeni bir başlangıç yapıp nakit kazanmasını hem de hayallerine giden yola adım atmasını sağlayacak yer ise kasabanın ünlü müzik kulübü Whiskey’s’tir.
Yıllar önce küçük bir kızken âşık bulunduğu -ve hâlâ unutamadığı- Marco Vieri’nin de aynı kulüpte çalıştığını bilen Alyssa, onu yıllar sonra yetişkin bir hanım şekilde tekrardan göreceği için epey bir heyecanlıdır.
Marco Vieri, en yakın arkadaşının küçük kız kardeşi Alyssa’yı gördüğünde kendini rahatsız hisseder. çünkü Alyssa, artık küçük bir kız değildir. Yetişkin bir hanım olmuş, hatta daha da kötüsü, fazlasıyla göz müşteri yetişkin bir hanım olmuştur. Whiskey’s’te çalışmaya başlayacak olması Marco için hiç basit olmayacaktır. nedeniyse bir yerden sonra Marco, onu sadece öteki erkeklerden değil, kendisinden de korumak mecburiyetinde kalır.​

Üst Alt