• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Lamborghini , 830 Beygirlik Canavarı SCV12 Tanıtım Görseli

DarkWoman

MFC Üyesi
Üyelik Tarihi
27 Kas 2019
Konular
5,318
Mesajlar
11,488
MFC Puanı
66,370
Lamborghini, 830 beygir gücünde V12 motora sahip yeni süper otomobili Squadra Corse V12 için tanıtım görseli paylaştı. Lamborghini, aracın en güçlü V12 motoruna sahip olduğunu belirtiyor.

Volkswagen Group altında faaliyetlerine devam eden Lamborghini, yeni süper otomobili SCV12 (Squadra Corse V12) için bir tanıtım görseli yayınladı. Lamborghini Aventador SVJ’yi temel alan yeni Squadra Corse V12’deki ‘V12’ takısı, tahmin edebileceğiniz gibi aracın kalbinde bulunan V12 motordan geliyor.


Lamborghini’ye göre Squadra Corse V12, şirketin şu ana kadar üretmiş olduğu en güçlü V12 motora sahip olacak. Epey gürültülü olması beklenen bu motorun 830 beygir civarında bir güç sunması bekleniyor. Aventador SVJ’den farklı olarak 6 ileri sıralı şanzımana sahip olacak Squadra Corse V12’nin 0-100 km/s kalkışını 3 saniyenin altında gerçekleştirmesi muhtemel.


Lamborghini Squadra Corse V12 tanıtım görseli

lamborghini



Lamborghini’nin resmi web sitesinin kapak görseline eklediği tanıtım görseli fazlasıyla karanlık olduğundan aracın tasarım detayları görünmüyor. Tanıtım görselinin üzerinde yazan ‘Yeni model lansmanı için takipte kalın’ yazısı ise Lamborghini’nin yeni otomobilini gün yüzüne çıkarmak için fazla bekletmeyeceğini gösteriyor.

Tahmin edebileceğiniz gibi Squadra Corse V12, standart yollarda, sokaklarda kullanılma amacıyla tasarlanmış ve üretilmiş bir araç değil. Bu da aracı tasarlayan mühendislere tasarım noktasındaki yasal sınırları görmezden gelme imkanı sunuyor. Squadra Corse V12’nin kamuflajlı görselleri de bu durumu doğrular nitelikte.


Lamborghini Squadra Corse V12 fotoğrafları ve patent görseli


lamborghini



lamborghini



lamborghini



lamborghini




lamborghini
 
Üst