• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

LA CASA DE PAPEL'İN 5.SEZONLA FİNAL YAPACAĞI AÇIKLANDI..

Üyelik Tarihi
28 Şub 2020
Konular
2,107
Mesajlar
26,098
MFC Puanı
301,150
EeT968yXsAEhHsw.jpeg
2017 yılında İspanyol televizyon kanalı Antena 3'te 15 bölüm olarak yayınlanan La Casa De Papel, daha sonraları dijital medya devi Netflix tarafından satın alınarak izleyicilere sunulmuştu. Diziyi daha kısa parçalara ayırarak toplam 22 bölüm halinde yayınlayan Netflix, gelen olumlu eleştirilerin ardından hiç hız kesmeden üçüncü ve dördüncü sezonları da yayınlamıştı.

Netflix ekranlarında yayınlanmaya başladığı andan itibaren şirketin en popüler yapımlarından biri halini almayı başaran İspanyol dizisi, son olarak geçtiğimiz nisan ayında 8 bölümden oluşan 4. sezon ile izleyenlerin karşısına çıktı. Diziyi takip edenlerin bileceği üzere bu sezonda hikâye tam olarak sonuçlanmamış ve yeni bir sezonun sinyalleri verilmişti.

Netflix, La Casa De Papel'in 5. sezonla final yapacağını açıkladı:
La Casa De Papel

Günümüzün en beğenilen Netflix Orijinal yapımları arasında yer alan La Casa De Papel'in yayınlanacak yeni sezonu merakla bekleniyor. İzleyenler yeni sezonda neler olacağını tahmin etmeye çalışırken bugün sosyal medya hesaplarından bir paylaşım yapan Netflix, yayınlanacak 5. sezonun aynı zamanda dizinin final sezonu olacağını açıkladı.
Uluslararası alanda büyük popülerlik kazanan dizi, başlangıçta "İspanyol tarihinin en mükemmel soygununu" planlayan, plan dahilinde İspanyol Kraliyet Darphanesi'nden 2,4 milyar euro çalmaya çalışan bir grup soyguncunun hikâyesini konu ediniyordu. İlerleyen sezonlarda ise bu kez aynı grubun İspanya Merkez Bankası'nı soyma çabaları izleyenlere aktarıldı.
 
Üst