-
- Üyelik Tarihi
- 9 Şub 2015
-
- Mesajlar
- 44,845
-
- MFC Puanı
- 29,224
Malzemeler :
Kuzu İncik 4 Adet
Kuru Soğan 1 Adet
Havuç 2 Adet
Şalgam 2 Adet
Kereviz 1 Adet
Arpa 1 Çay Bardağı
Doğranmış Lahana 2 Su Bardağı
Tane Karabiber 1 Tatlı Kaşığı
Maydonoz 1 Çay Bardağı
Su 8 Su Bardağı
Hazırlanışı:
Arpaları yıkadıktan sonra, kuzu etleriyle beraber tencereye koyalım. Üzerine 8 su bardağı su koyarak, 1 saat kadar pişirelim. Sebzeleri küp küp doğrayarak baharatlarla beraber tencereye ekleyelim ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim. Etleri tencereden alıp kemiklerinden ayırarak tekrar tencereye koyalım. Üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapalım.
Kuzu İncik 4 Adet
Kuru Soğan 1 Adet
Havuç 2 Adet
Şalgam 2 Adet
Kereviz 1 Adet
Arpa 1 Çay Bardağı
Doğranmış Lahana 2 Su Bardağı
Tane Karabiber 1 Tatlı Kaşığı
Maydonoz 1 Çay Bardağı
Su 8 Su Bardağı
Hazırlanışı:
Arpaları yıkadıktan sonra, kuzu etleriyle beraber tencereye koyalım. Üzerine 8 su bardağı su koyarak, 1 saat kadar pişirelim. Sebzeleri küp küp doğrayarak baharatlarla beraber tencereye ekleyelim ve sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirelim. Etleri tencereden alıp kemiklerinden ayırarak tekrar tencereye koyalım. Üzerine kıyılmış maydanoz serperek servis yapalım.