Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kuyt: Öyle özledim ki

s3rdar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    54
Sabah sağlık kontrolünden geçip, akşam Düzce Topuk Yaylası'nda idmana çıkan Hollandalı yıldız, “Yeniden İstanbul'a döndüğüm için çok mutluyum. Taraftarımızın önünde yeniden futbol oynamak için de sabırsızlanıyorum” diye konuştu

Milli takımlarda görev yaptıkları için izin verilen futbolculardan İstanbul’a ilk dönen Dirk Kuyt oldu. Önceki gece İstanbul’a gelen Hollandalı yıldız, dün sabah Salih Uçan ile birlikte Ulus’taki Liv Hospital’a giderek sağlık kontrolüne girdi. Daha sonra FBTV’ye açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, kampa katılacağı zamanı heyecanla beklediğini söyledi. Kuyt ve Salih, öğleden sonra Düzce Topuk Yaylası’na giderek, akşam yapılan antrenmana katıldı. FBTV’ye yaptığı açıklamada, iyi bir yaz tatili geçirdiğini vurgulayan Kuyt, “Yeniden İstanbul’a döndüğüm için çok mutluyum. Yeni takım arkadaşlarımla ve antrenörümle buluşacağım zamanı heyecanla bekliyorum. Geçen sezonu iyi bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Türkiye Kupası’nı kazandık, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynadık. Yeni antrenör ve oyuncularla birlikte sezonun başlaması için çok heyecanlıyım. Yeni sezonda daha da başarılı olabilmek için çok fazla çalışmalıyız” açıklamasını yaptı.

‘Büyük itici güç’
Fenerbahçe taraftarını da unutmayan Hollandalı yıldız, “Haftalardır taraftarlarımızla bir araya gelmeyi bekliyorum. Herkes, Fenerbahçe taraftarının takımı için nasıl itici bir güç olduğunu biliyor. Ben de yeniden taraftarın önünde futbol oynamak için sabırsızlanıyorum” sözlerini sarfetti.

Üst Alt