Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kutlu Olsun 1 Mayıs !

SeRDaR

İnsanın kullandığı ilk alet, başka bir insandır...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
527383_220624614719367_211652888949873_384446_1911389924_n.jpg

582724_229842183787385_100002848164004_356655_1272621544_n.jpg

Momenta

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
ResimLere dikkat ediLdiğinde bu mitingLerin işçi bayramı amaçLı oLmadığı rahatca anLaşıLıyor boy boy parti bayrakLarı hepsi rekLam peşinde oysa bir eLinde türk bayrağı diğer eLinde işçi ve emekçi sendikaLarının bayrağı oLsa ne hoş oLurdu.

işçi ve emekçiLerin bayramı kutLu oLsun.

Brutal

kedi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
Sen eline Türk bayrağını alıp kutlamaya gittin de, gelme mi dediler sana? Eline Türk bayrağı alacak olanlar, meydanlara kutlamaya gitmek yerine oturduğu yerden eleştri yapıyor demek ki.

Momenta

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Sen eline Türk bayrağını alıp kutlamaya gittin de, gelme mi dediler sana? Eline Türk bayrağı alacak olanlar, meydanlara kutlamaya gitmek yerine oturduğu yerden eleştri yapıyor demek ki.

Ben şu anda ordan geLiyorum kendi otobüsLerimLe çeşitLi semtLerden insanLar götürdük taksime gittiğime pişman oLdum sırf rekLam peşinde koşan ve pravakatörLük yapanLarın yüzünden geri döndüm anLadın? senin gibi oturduğum yerden ahkam kesmiyorum.

ÜsteLikte araçLarımdan taşıma ücreti taLep etmedim amacımız bayramı LayikiyLe kutLamak eğLenmekti.

Brutal

kedi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
Anladım Momenta, lâkin yine aynı yere geliyoruz. Çoğunluğu bahsettiğin elinde Türk ve sendika bayrakları olanlar oluştursaydı provakatörlere meydan kalır mıydı? kalmazdı.
Her neyse uzatmanın alemi yok, memleketi oturduğumuz yerden kurtaracak halimiz yok, 1 mayıs günü çalışan işçiler olduğuna göre bayramın da çok bir esprisi yok zaten.

Momenta

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Anladım Momenta, lâkin yine aynı yere geliyoruz. Çoğunluğu bahsettiğin elinde Türk ve sendika bayrakları olanlar oluştursaydı provakatörlere meydan kalır mıydı? kalmazdı.
Her neyse uzatmanın alemi yok, memleketi oturduğumuz yerden kurtaracak halimiz yok, 1 mayıs günü çalışan işçiler olduğuna göre bayramın da çok bir esprisi yok zaten.

Çoğunluğu bahsettiğin elinde Türk ve sendika bayrakları olanlar oluştursaydı provakatörlere meydan kalır mıydı? kalmazdı.

Şimdiki söyLemine katıLıyorum ama az önce aynı şeyLeri söyLemiyordun benim yazdığıma tam bir muhaLefetti.
işte bu yüzden bende işçi ve emekçi bayramının oLmadığını rekLam bayramı oLduğunu söyLemiştim.

Momenta

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Sabah Saat 08:30 da BağcıLar Meydandan Taksimdeki kutLamaLara Gitmek için kuLLandığım servis aracıyLa hareket ettik 50 yaşLarında bir bey bindi diğer yoLcuLara dert yanıyor 30 senedir çaLışıyorum iski'den emekLi oLdum fakat şu anda özeL sektörde çaLışıyorum ne hafta sonumuz var ne bayram ne seyran şu anda da işten geLiyorum hakkımızı savunmak için ve kutLamaLara katıLmak için evime istirehat etmye gitmedim dedi çok duyguLandım.

işte evLerine bir Lokma ekmek getirebiLmek için gece gündüz çaLışan insanLarın bayramı oLması gerek 1Mayıs o parti bayrakLarıyLa geLip rekLam yapanLarda bu insanLarın bayramLarını gasp ediyorLar hakLarına giriyorLar benimde karşı çıktığım budur.

Brutal

kedi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    93
Çoğunluğu bahsettiğin elinde Türk ve sendika bayrakları olanlar oluştursaydı provakatörlere meydan kalır mıydı? kalmazdı.

Şimdiki söyLemine katıLıyorum ama az önce aynı şeyLeri söyLemiyordun benim yazdığıma tam bir muhaLefetti.
işte bu yüzden bende işçi ve emekçi bayramının oLmadığını rekLam bayramı oLduğunu söyLemiştim.

Yok arkadaşım ben aynı şeyden bahsediyorum ki bahsettiğim o şey de özgürlük! O meydanları provakatörlerin doldurma özgürlüğü var mı? evet var, doldurdular zaten peki işçi bayramını kutlamak isteyenlerin meydanları doldurma özgürlüğü var mı? e o da var ?
Çoğunluğu herifler olumşturmuş işte, Türk bayrağı sallayacak olanlar oturuyor demek ki?
Ben kimseye muhalefet etmeye çalışmak için yazmadım yorumumu.

Siyah7

Tabi ya Şekilsiniz Ya
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -134
eyvallah herkezin vardır sıfatları yakıştırdığın :) benimde buysa eyvallah

Siyah7

Tabi ya Şekilsiniz Ya
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -134
bugun 23 nisan neşe doluyor insan yaşasın la 23 nisan ! nihahahahha

Momenta

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    15
Yok arkadaşım ben aynı şeyden bahsediyorum ki bahsettiğim o şey de özgürlük! O meydanları provakatörlerin doldurma özgürlüğü var mı? evet var, doldurdular zaten peki işçi bayramını kutlamak isteyenlerin meydanları doldurma özgürlüğü var mı? e o da var ?
Çoğunluğu herifler olumşturmuş işte, Türk bayrağı sallayacak olanlar oturuyor demek ki?
Ben kimseye muhalefet etmeye çalışmak için yazmadım yorumumu.

(provakatörlerin doldurma özgürlüğü var mı? evet var)
böyLe bir özgürLük oLamaz saçmaLık bu. bunun adı ancak ve ancak fırsatçıLıktır, bayramLarı gasp ediLenLer için zaLimLiktir.

(Türk bayrağı sallayacak olanlar oturuyor demek ki?) gün güzeL başLamıştı eğLenceLiydi taki rekLamcıLar ve pravakatörLer çıkana kadar onLar çıkınca benim içinde bayram bitmiş oLdu onLara kendimizi kuLLandırtmamak için 5 - 10 kişide oLsak döndük evimize anLadınmı? arkadaşım.

Üst Alt