Sen eline Türk bayrağını alıp kutlamaya gittin de, gelme mi dediler sana? Eline Türk bayrağı alacak olanlar, meydanlara kutlamaya gitmek yerine oturduğu yerden eleştri yapıyor demek ki.
Anladım Momenta, lâkin yine aynı yere geliyoruz. Çoğunluğu bahsettiğin elinde Türk ve sendika bayrakları olanlar oluştursaydı provakatörlere meydan kalır mıydı? kalmazdı.
Her neyse uzatmanın alemi yok, memleketi oturduğumuz yerden kurtaracak halimiz yok, 1 mayıs günü çalışan işçiler olduğuna göre bayramın da çok bir esprisi yok zaten.
Çoğunluğu bahsettiğin elinde Türk ve sendika bayrakları olanlar oluştursaydı provakatörlere meydan kalır mıydı? kalmazdı.
Şimdiki söyLemine katıLıyorum ama az önce aynı şeyLeri söyLemiyordun benim yazdığıma tam bir muhaLefetti.
işte bu yüzden bende işçi ve emekçi bayramının oLmadığını rekLam bayramı oLduğunu söyLemiştim.
Yok arkadaşım ben aynı şeyden bahsediyorum ki bahsettiğim o şey de özgürlük! O meydanları provakatörlerin doldurma özgürlüğü var mı? evet var, doldurdular zaten peki işçi bayramını kutlamak isteyenlerin meydanları doldurma özgürlüğü var mı? e o da var ?
Çoğunluğu herifler olumşturmuş işte, Türk bayrağı sallayacak olanlar oturuyor demek ki?
Ben kimseye muhalefet etmeye çalışmak için yazmadım yorumumu.