Hazırlanması:
- Mercimek bir gece önceden ıslatılır, ertesi günü yumuşayana kadar haşlanır.
- 2,5 su bardağı su kaynatılır, az tuz ve az yağ eklenir. Üzerine kuskus atılır, şişene kadar pişirilir.
- Karıştırma kabına soğumuş kuskus ve mercimae konur. Üzerine kıyılmış dereotu, maydanoz, taze soğan, ufak doğranmış biber ve diğer malzemeler katılır.
- Salata zedelemeden karıştırılır ve servise sunulur.
- Mercimek bir gece önceden ıslatılır, ertesi günü yumuşayana kadar haşlanır.
- 2,5 su bardağı su kaynatılır, az tuz ve az yağ eklenir. Üzerine kuskus atılır, şişene kadar pişirilir.
- Karıştırma kabına soğumuş kuskus ve mercimae konur. Üzerine kıyılmış dereotu, maydanoz, taze soğan, ufak doğranmış biber ve diğer malzemeler katılır.
- Salata zedelemeden karıştırılır ve servise sunulur.