- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
MALZEMELER
suyu az gelirse ara sıra bakıp biraz daha su ekleyebilirsiniz.
HAZIRLANIŞI
yağ ve margarini teflon bir tencereye koyup üstüne fıstıkları koyun hafif pembeleşinceye kadar kavurun pembeleştikten sonra pilavı bir süzgeçte yıkayıp onuda tencere koyun ve biraz kızartın daha sonra üstüne 4 su bardağı kaynatılmış su dökün ve kuş üzümleri tuzu da ekleyip biraz karıştırdıktan sonra ağzını kaptın ve suyunu bitirip pişmesini bekleyin.dilerseniz iki adet bulyon ve ya evde yapılmış et suyu katabilirsiniz daha lezzetli olur.[AFİYET OLSUN ]
- 2 Yemek Kaşığı Sana Klasik
- 2 Yemek Kaşığı çam fıstığı
- 3 Yemek Kaşığı kuş üzümü
- 1 Çay Bardağı ayçiçek yağı
- 1 Tatlı Kaşığı tuz
- 2 su bardağı baldo pilav
suyu az gelirse ara sıra bakıp biraz daha su ekleyebilirsiniz.
HAZIRLANIŞI
yağ ve margarini teflon bir tencereye koyup üstüne fıstıkları koyun hafif pembeleşinceye kadar kavurun pembeleştikten sonra pilavı bir süzgeçte yıkayıp onuda tencere koyun ve biraz kızartın daha sonra üstüne 4 su bardağı kaynatılmış su dökün ve kuş üzümleri tuzu da ekleyip biraz karıştırdıktan sonra ağzını kaptın ve suyunu bitirip pişmesini bekleyin.dilerseniz iki adet bulyon ve ya evde yapılmış et suyu katabilirsiniz daha lezzetli olur.[AFİYET OLSUN ]