- Konum
- ىαкαяyλ
-
- Üyelik Tarihi
- 27 Kas 2009
-
- Mesajlar
- 24,120
-
- MFC Puanı
- 79
Malzemeler
Hazırlanışı
Soğanın kabuklarını soyup halka şeklinde doğrayın.
Ayrı tencerelerde bakla ve börülceyi yumuşayana kadar haşlayın.
Haşlanan bakliyatları süzüp derin bir kaba alın.
Soğan, tuz, karabiber, zeytinyağı, dereotu, limon suyunu ilave edip harmanlayın.
Servis tabağına alıp bekletmeden servis yapın.
- 1 su bardağı kuru börülce
- 1 su bardağı iç bakla
- Kırmızı soğan
- Damak tadınıza göre tuz, karabiber
- 1 yemek kaşığı doğranmış dereotu
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- Yarım limonun suyu
Hazırlanışı
Soğanın kabuklarını soyup halka şeklinde doğrayın.
Ayrı tencerelerde bakla ve börülceyi yumuşayana kadar haşlayın.
Haşlanan bakliyatları süzüp derin bir kaba alın.
Soğan, tuz, karabiber, zeytinyağı, dereotu, limon suyunu ilave edip harmanlayın.
Servis tabağına alıp bekletmeden servis yapın.