Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Kurşunlamaya benzemiyor mu?'

ByOnur58

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Sarı-lacivertli ekibin genel sekreteri Mahmut Uslu, Galatasaray'ın 4. yıldızla ilgili satışa çıkardığı tişörtlere ağır bir eleştiride bulundu. Uslu, "Bunların yanlış olduğunu düşünüyoruz. Ben çok daha ağır konuşurum ama, konuşmak istemiyorum" dedi

Fenerbahçeli yönetici Mahmut Uslu, ezeli rakibi Galatasaray'a çok ağır eleştirilerde bulundu. GS Store'dan satışa çıkarılan yeni tişörtün tasarımındaki bir figürün Fenerbahçe'nin Rize'de kurşunlanmasını andırdığı görüşünü bildiren genel sekreter Uslu şöyle konuştu: "Biz işimize bakıyoruz. Çok ciddi transferlerle uğraşıyoruz. Bir bakıyorsunuz Beşiktaş bir konuşma yapıyor, bir bakıyorsunuz Galatasaray Teknik Direktörü konuşmalar yapıyor. Biz şampiyonluğu nasıl kaybettik? Bunu herkes biliyor." Daha sonra açıklamayı takip eden gazetecilere tişört tasarımının kurşunlanma olayını andırıp andırmadığını soran Uslu; "Bu tür şeyleri yapmak ve hatırlatmanın yanlış olduğunu düşünüyoruz. Gereğini yapacağız. Ancak kim akıl verdiyse, bu yanlışları nasıl yaptıklarını düşünmeliler. Kurşunlama ile ilgili biz işin peşini bırakmadık. Hukuksal olarak peşindeyiz. Biz yeni bir sayfa açmaya çalışıyoruz ama Galatasaray da bu konuda bir takım araştırmalar yapabilir. Ben çok daha ağır konuşurum ama konuşmak istemiyorum" ifadelerini kullandı. Uslu transferi de henüz bitirmediklerini sözlerine ekledi.

Üst Alt