Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kur'an-ı Kerim'den Dualar

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Bismillahirrahmanirrahim

Ey Allah'ım!

Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.Bize doğru yolu göster.Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yoluna Gazaba uğramışların ve sapmışların yoluna değil. ( Fatiha 5-6-7 )

"Ey Rabbimiz! Bize dünyada bir güzellik ve ahirette de bir güzellik ver ve bizi ateş azabından koru!" (BAKARA 201)

"Ey Rabbimiz! Üzerlerimize sabır dök
virgs.gif
ayaklarımızı sabit tut ve kâfirler topluluğuna karşı bize yardım et!" (BAKARA 250)

"Ey Rabbimiz! eğer unuttuk ya da yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme! Ey Rabbimiz
virgs.gif
kâfir kavimlere karşı yardım et bize. (BAKARA 286)

"Ey Rabbimiz! bizi doğru yola ilettikten sonra
virgs.gif
lütfü en bol olan sensin. (ALI IMRAN 8)

"Ey Rabbimiz! Biz inandık
virgs.gif
artık bizim suçlarımızı bağışla ve bizi ateş azabından koru!" (ALI IMRAN 16)

"Ey mülkün sahibi Allah'ım! Sen mülkü dilediğine verirsin
virgs.gif
Sen her şeye kâdirsin. (ALI IMRAN 26)

Ey Rabbimiz
virgs.gif
o peygambere de uyduk. Artık bizi şahidlerle beraber yaz. (ALI IMRAN 53)

"Ey Rabbimiz! Bizim günahlarımızı ve işlerimizdeki taşkınlıklarımızı bağışla ve (yolunda) ayaklarımızı diret
virgs.gif
Kâfirler güruhuna karşı da bize yardım et!" (ALI IMRAN 147)

"Ey Rabbimiz! Biz
virgs.gif
bizleri sana ermiş kullarınla beraber yanına al". (ALI IMRAN 193)

"Ey Rabbimiz! bize peygamberlerine vaad ettiğini ver
virgs.gif
kıyamet günü bizi rezil etme. Muhakkak sen verdiğin sözden dönmezsin". (ALI IMRAN 194)

"Ey Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik
virgs.gif
eğer bizi bağışlamaz ve bize rahmetinle muamele etmezsen muhakkak ziyana uğrayacaklardan oluruz!" (ARAF 23)

"Bizi buna erdiren Allah'a hamdolsun. Eğer Allah bizi doğru yola sevk etmeseydi biz doğru yola erişemezdik. Şüphesiz Rabbimizin peygamberleri bize gerçeği getirmişler." (ARAF 43)

Ey gökleri ve yeri yoktan var eden Rabbim! Benim velim sensin
virgs.gif
benim canımı müslüman olarak al ve beni salih kulların arasına kat!" (YUSUF 101)

"Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et! (IBRAHIM 40)

"Ey Rabbimiz! Herkesin hesaba çekileceği günde beni
virgs.gif
ana-babamı ve müminleri bağışla!" (IBRAHIM 41)

"Rabbim! Beni
virgs.gif
takdir ettiğin yere gönül rahatlığı ve huzur içinde koy ve çıkacağım yerden de dürüstlükle ve selametle çıkmamı sağla. Bana katından yardım edici bir kuvvet ver." (ISRA 80)

"Rabbimiz! Bize katından bir rahmet ver ve bizim için şu işimizden bir kurtuluş yolu hazırla." (KEHF 10)

"Rabbimiz! Biz iman ettik; öyle ise bizi bağışla
virgs.gif
merhametlilerin en iyisisin." (MUMINUN 109)

"Ey Rabbimiz! Cehennem azabını üzerimizden sav! Doğrusu onun azabı geçici bir şey değildir. (FURKAN 65)

"Ey Rabbimiz! Hem onları
virgs.gif
hüküm ve hikmet sahibi olan sensin." (MUMIN 8)

"Ey Rabbim! Bana ve ana babama ihsan ettiğin nimetlerine şükretmemi ve senin hoşnut olacağın salih amel işlememi ilham et. Benim neslimden gelenleri de salih kimseler kıl. Doğrusu ben tevbe edip sana yöneldim. Ve ben gerçekten müslümanlardanım." (AHKAF 15)

"Rabbimiz
virgs.gif
çok merhametlisin!" (HASR 10)

"Ey Rabbimiz! Bizi inkar edenler için bir fitne kılma
virgs.gif
(onlara mağlub etme!) bizi bağışla! Ey Rabbimiz! Yegane gâlib ve hikmet sahibi ancak sensin." (MUMTEHINE 5)

"Ey Rabbimiz! Nurumuzu tamamla
virgs.gif
çünkü sen her şeye kâdirsin." (TAHRIM 8)

AMİN...AMİN...AMİN...ELHAMDULİLLAHİRABBİLALEMİN ..

Üst Alt