-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bismillahirrahmanirrahim
Ey Allah'ım!
Ancak sana kulluk ederiz ve yalnız senden medet umarız.Bize doğru yolu göster.Kendilerine lütuf ve ikramda bulunduğun kimselerin yoluna Gazaba uğramışların ve sapmışların yoluna değil. ( Fatiha 5-6-7 )
"Ey Rabbimiz! Bize dünyada bir güzellik ve ahirette de bir güzellik ver ve bizi ateş azabından koru!" (BAKARA 201)
"Ey Rabbimiz! Üzerlerimize sabır dök
"Ey Rabbimiz! eğer unuttuk ya da yanıldıysak bizi tutup sorguya çekme! Ey Rabbimiz
"Ey Rabbimiz! bizi doğru yola ilettikten sonra
"Ey Rabbimiz! Biz inandık
"Ey mülkün sahibi Allah'ım! Sen mülkü dilediğine verirsin
Ey Rabbimiz
o peygambere de uyduk. Artık bizi şahidlerle beraber yaz. (ALI IMRAN 53)
"Ey Rabbimiz! Bizim günahlarımızı ve işlerimizdeki taşkınlıklarımızı bağışla ve (yolunda) ayaklarımızı diret
"Ey Rabbimiz! Biz
"Ey Rabbimiz! bize peygamberlerine vaad ettiğini ver
"Ey Rabbimiz! Biz kendimize zulmettik
"Bizi buna erdiren Allah'a hamdolsun. Eğer Allah bizi doğru yola sevk etmeseydi biz doğru yola erişemezdik. Şüphesiz Rabbimizin peygamberleri bize gerçeği getirmişler." (ARAF 43)
Ey gökleri ve yeri yoktan var eden Rabbim! Benim velim sensin
benim canımı müslüman olarak al ve beni salih kulların arasına kat!" (YUSUF 101)
"Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et! (IBRAHIM 40)
"Ey Rabbimiz! Herkesin hesaba çekileceği günde beni
"Rabbim! Beni
"Rabbimiz! Bize katından bir rahmet ver ve bizim için şu işimizden bir kurtuluş yolu hazırla." (KEHF 10)
"Rabbimiz! Biz iman ettik; öyle ise bizi bağışla
"Ey Rabbimiz! Cehennem azabını üzerimizden sav! Doğrusu onun azabı geçici bir şey değildir. (FURKAN 65)
"Ey Rabbimiz! Hem onları
"Ey Rabbim! Bana ve ana babama ihsan ettiğin nimetlerine şükretmemi ve senin hoşnut olacağın salih amel işlememi ilham et. Benim neslimden gelenleri de salih kimseler kıl. Doğrusu ben tevbe edip sana yöneldim. Ve ben gerçekten müslümanlardanım." (AHKAF 15)
"Rabbimiz
"Ey Rabbimiz! Bizi inkar edenler için bir fitne kılma
"Ey Rabbimiz! Nurumuzu tamamla
AMİN...AMİN...AMİN...ELHAMDULİLLAHİRABBİLALEMİN ..