Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Küçük Kız Büyüdü

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Sevmiştim seni be güzel gözlüm. Gönlümü wermiştim. Sen benim ömrümdün. Kalbinde "o" vardı daha geçen gün. Seviyorsun onu hala bugün. Ben mi ne yaptım? bence"çook şey" ..sence "hiç birşey"... ben senin umurunda bile değildim çünkü... hatırlıyor musun güzel gözlüm sana bişey söylemiştiM.

"sENİ SEWENLERE YaZIK" demiştim. sen de "kimse umrumda değil demiştin"... işte o zaman ölmek istedim be güzel gözlüm. Çünkü o zaman aşıktın sen aşık. Aşk ne sen bilir misin?

onu gördüğün zaman kalbinin pır pır etmesidir, heyecandan ölmektir, kalp atışlarının hızlanmasıdır, ellerinin titremesidir, gözlerinin parlamasıdır,onu kendinden bile kıskanmadır.. Peki sen onu sewerken bunların bitanesini yaşadın mı Allah aşkına söyle!
sen benim küçücük sewgimdin. ta ki onun yanında seni görene kadar.o zman noluyodu biliyo musun? sana olan sewgim nefrete dönüşüyor. Tüm rüyalarım adeta kabus oluyodu. bazen gözlerin çok tatlı gülümsüyordu.. dayanamıyodum... bazen ağlıyodum. içimde ne fırtınalar kopuyordu onu da biliyo muydun?oysa ben seni seviyodum.. sen ise sevmiyodun. CANIN SAĞOLSUN be güzel gözlüm canın saolsun!

Gözlerine bakınca küçük bi kız çocuğunun gözyaşları damlıyordu kalbime. O küçük kız hep biliyordu. Ama belki de...
O kız belki bigün büyüyecekti ama hep içindeki doyamadığı yeşil gözlüsünde kalacaktı aklı. Bekliyordu nedensiz, çıkarsız, umarsız bekliyordu. Bu bekleyişin sonu yoktu. Ama onu beklemek bile güzeldi. HAK ETMESE DE...
FarkımDA BİLE DİĞİLDİN BELKİ. ama birgün olacaktın. Gözlerimin içine bile bakmamıştın belki. Ama bigün bakacaktın. İnanıyordu o kız bunlara, inanıyordu.Ve kalemiyle değil kalbiyle yazıyordu bunları. Sonra anladı o kız bunların bir rüya olduğunu, rüyadan öteye gidemeyeceğini ve onun bu rüyayı bile hak etmediğini...

Üst Alt