Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Küçük İçin

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    45
Adamın biri yolculuk yapmak üzere trene biner.Kompartımana girdiğinde içeride hamile bir bayanın oturduğunu görür.
Kadının karşısına geçer ve oturur,aradan belli bir zaman geçer adam tam sigara yakacakken;
Kadın:
"aa şey o sigarayı yakmasanız (karnını işaret ederek) benim için değil küçük için"
der.
Adam sigarayı yakmaktan vazgeçer belli bir süre sonra tam camı açacak kadın:
"aaa lütfen camı açmasanız hani benim için değil (yine işaretini yapar ) küçük için"
der.
Adam camı açmaktan da vazgeçer ama ufaktanda sinirlenmeye başlar. Bir süre sonra adam yemek yiyecek bizim hatun yine atılır.
"Lütfen yemeseniz olmaz mı?Benim için değil küçük için"
adam bunada ya sabır çeker ve yemekten vazgeçer.
Aradan bi süre daha geçer kadın bacak bacak üstüne atmaya çalışırken bir yerleri gözükür.
Adam:
"Hanımefendi biraz daha dikkatli otursanız (şeyini işaret ederek) benim için değil küçük için..."
der.

Üst Alt