Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kuaförlerin geveze olması

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Kuaförlerin geveze olması

Sessiz bir kuaföre rastlamadım daha :) Acaba erkek kuaförlerinde de böyle mi? Nasılda buluyorlar konu bilmem :)

MonteKristo

Ben o yoldan çıktım
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    1,903
Sessiz bir kuaföre rastlamak mümkün değil ama iş biraz özel olduğu için kadınları kendine çekmek için bir şeyler yapmalılar. Bir kadının da yapmaktan en çok hoşlandığı şey nedir dedikodudur. Kuaför salonları dedikodu yuvasıdı. Kuaförler şeytandır diyormuşum şimdi :D :kiskis

Geveze olmalarına bir sözüm yok da ne söylersek söyleyelim kendi bildiklerini okumalarına aceyip sinir oluyorum :s61

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Benim berberim var, adam gibi adam :sigara

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
Benim koca berber gitgide millete benzedi bire bin ekleyip anlatıyor olayları
Hayranlari da çok
Bir de başka berbere tras olmayanlar var bu da ayrı mesele

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bayan ya da erkek kuaförü farketmez, kuaför mesleğini icra ederken müşterisiyle arkadaş havasında sohbet etmek zorundadır çünkü gelen müşteri sadece bu kuaför mesleğini iyi yapıyora gelmiyor. Ben Eskişehirde 7 yıl bayan kuaförlüğü yapmış biri olarak böyle düşünüyorum ki doğrusu da bu. Bunun gevezelikle uzaktan yakından alakası olamaz. Her konuyu neden sadece kendi açısından düşünmeyi tercih eder ki bir insan. Oldu olacak nasıl olsa karşımızda ayna var diye beden diliyle konuşalım da rahatsız olmasın kimse... Diyaloğun başlangıcından anlayabiliyorsun zaten müşterinin sohbete açık biri oluo olmadığını. Kimseyi zorla sohbete teşvik etmiyor kimse !

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
bol espirili ve şaka amaçlı söylerler..?

yirmialtı

Aklımda olanı uygulamıyorsam sıkıntın senindir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
iyi niyetine hoş sohbet olsun diye..ama kalpleri güzel..

Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama bu konu örneği gibi birçok konuda genelleme yapmaman senin hayrına olur. Nasıl ki bir bayanı elde edemeyen kendini bilmezler ....pu sıfatını yerleştiriyor, bu da buna benzer bir durum. Sen o sanatı icra ediyor olsan ve sana kendi yaptığın yorum tazrında yakıştırmalar yapsalar hoşuna gider mi bilmiyorum. Psikolojide diyalog halindeki iki birey konu daha keyiflensin diye çeşitli abartılı şakalar yaparlar. Bunun adı atmak değildir çünkü her iki tarafta konunun aslını bildiği için sohbeti makaraya vururlar. Yeterlidir sanırım...

Yusuf

Deniz sevenlerden
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    245
Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum ama bu konu örneği gibi birçok konuda genelleme yapmaman senin hayrına olur. Nasıl ki bir bayanı elde edemeyen kendini bilmezler ....pu sıfatını yerleştiriyor, bu da buna benzer bir durum. Sen o sanatı icra ediyor olsan ve sana kendi yaptığın yorum tazrında yakıştırmalar yapsalar hoşuna gider mi bilmiyorum. Psikolojide diyalog halindeki iki birey konu daha keyiflensin diye çeşitli abartılı şakalar yaparlar. Bunun adı atmak değildir çünkü her iki tarafta konunun aslını bildiği için sohbeti makaraya vururlar. Yeterlidir sanırım...

atmak derken beyanımda söyledim sadece sohbet amaçlı diye ..

konuyu sileyim bari tşk.

Cugar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Hakkaten ya. Kisa kes desen o da tehlike.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Ben severim konuşmayı.

Üst Alt