Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Krizden sonra aile toplandi..

Badem

sεи güℓüиcε Ъεи Ъ¡ℓd¡ģ¡m нεя şεч¡ υиυtuчoяυm . .
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    12
Son dönemde kızları Zehra Çilingiroğlu'nun eski sevgilisinin kız arkadaşına çaydanlık fırlattığı haberleriyle gündeme gelen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu önceki akşam İstinye Park'ta yemekte bir araya geldi.
Yemek sonrası Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra'yı kameralar önünde adeta öpücük yağmuruna tuttu. Zehra'nın elini bir an olsun
bırakmayan Çilingiroğlu, basında yer alan haberler ile ilgili olarak 'Kızım ve ben çok mutluyuz. Birçok haber çıktı. Bazı sorunlar yaşandı fakat, Zehra'yla konuştuk. Bir daha bu tür şeyler olmayacak. Bu haberler çok büyütüldü' şeklinde konuştu.
Hayli neşeli olduğu gözlenen Hülya Avşar ise 'Bu haberleri görmekten ve konuşmaktan artık sıkıldım. Kaya, Zehra ve Erol'la birlikte güzel bir akşam yemeği yedik. Şuan en önemli olan şey Zehra'nın eğitim. Sınav döneminde ve bunun stresini yaşıyor. Üstüne binen bu streste sanırım bazen böyle şeylere yol açıyor. Zehra'nın bir dezavantajı da ben ve Kaya'nın göz önünde olan insanların çocuğu olması. Her çocuk gibi şeyler yaşıyor, fakat göz önünde olduğu için büyütülüyor. İlerleyen yaşamı için tercihleri var. Psikolog olmak istiyor. Bizde bunun için mücadele ediyoruz. Onun üniversite okumasını çok istiyoruz. Babasının ceza verdiği doğru değil, fakat ikimizin söylediklerini yapmakla zorunlu bunu da unutmamak zorunda ' dedi.

Üst Alt