Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Krista: Eurovision'da dansçımla öpüşeceğim

Behice

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2
KADIN VOKALİSTİ ÖPMÜŞTÜ
Eurovision şarkı yarışmasında Finlandiya'yı temsil eden 27 yaşındaki şarkıcı Krista Siegfrids, eşcinsel evliliklere izin verilmemesini farklı bir yöntemle protesto etti. 18 Mayıs'ta İsveç'te düzenlenecek final gecesi öncesi Amsterdam'daki hazırlık konserine çıkan Siegfrids, 'Marry Me' isimli şarkısını söylerken bir kadın vokalistiyle öpüştü. Bu protesto, izleyicileri şaşkına çevirdi. Konser sonrası İngiliz Independent gazetesine konuşan Siegfrids, Finlandiya'da eşcinsel evliliklerin yasak olmasını bu yolla protesto ettiğini söyledi.

'BENİ KİMSE DURDURAMAYACAK'
Şarkıcı, "Bu hareketim homofobik insanları kızdırabilir. Ama final performansımda da bir sürpriz planlıyorum. Yarışma canlı olacağı için kimse beni durduramayacak" dedi.

Üst Alt