Malzemeler
7-8 adet mantar
Yarım soğan
125 gr. margarin
2 çorba kaşığı un
Yarım su bardağı süt
1 et suyu tableti
3,5 su bardağı su
Yarım paket krema, tuz
Yapılışı
Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. teflon tavada sote edin. Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin. 3,5 su bardağı suyu ekleyin. Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin. Tencereyi ocaktan alın. Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.
Büyük sofralar kurmayı, kalabalık misafirleri ağırlamayı seven hanımlar, çeşit çeşit yemek yapmayı da çok severler. Bu hanımlar değişik yemek tarifleri denemekten ve misafirlerini yedirmekten asla yorulmazlar. Eğer siz de böyle hanımlardan biriyseniz o zaman afiyetle.com adresimiz tam size göre. Güzel sofralar için size kılavuz olacak tariflere sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz.
7-8 adet mantar
Yarım soğan
125 gr. margarin
2 çorba kaşığı un
Yarım su bardağı süt
1 et suyu tableti
3,5 su bardağı su
Yarım paket krema, tuz
Yapılışı
Mantarları ve soğanı çok ince doğrayın. teflon tavada sote edin. Ayrı bir kapta margarini eritin. 2 çorba kaşığı unu kavurun. Yarım su bardağı süt ve et suyu tabletini ilave edin. 3,5 su bardağı suyu ekleyin. Sote edilmiş mantarları da tencereye alın. Kaynayınca kremayı ve tuzu ekleyin. Tencereyi ocaktan alın. Tereyağını eritin, çorbanın üzerine gezdirip, servis yapın.
Büyük sofralar kurmayı, kalabalık misafirleri ağırlamayı seven hanımlar, çeşit çeşit yemek yapmayı da çok severler. Bu hanımlar değişik yemek tarifleri denemekten ve misafirlerini yedirmekten asla yorulmazlar. Eğer siz de böyle hanımlardan biriyseniz o zaman afiyetle.com adresimiz tam size göre. Güzel sofralar için size kılavuz olacak tariflere sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz.