- Konum
- İzmir
-
- Üyelik Tarihi
- 29 Eyl 2015
-
- Mesajlar
- 1,638
-
- MFC Puanı
- 94
Malzemeler
4 çorba kaşığı sana
8 çorba kaşığı elenmiş un
6 su bardağı tavuk suyu
300 gr. taze mantar
yarım çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
Tarif
Margarini bir tencerede eritin.
Yağ eriyince unu ilave edip,iyice karıştırın.
Çok ağır ateşte hafifçe kahverengileşinceye kadar pişirin.
Bu arada tavuk suyunu bir taşım kaynatın.
Bir tel yada tahta kaşıkla karıştırarak kaynak tavuk suyunu kavrulmuş una yedirin.
Taze mantarları ilk diriliklerini kaybedinceye kadar suda haşlayıp, çorbanın içine karıştırın.
Ağır ateşte yaklaşık 30 dk. pişirin tuzunu ve karabiberini katın sıck olarak servis yapın.
4 çorba kaşığı sana
8 çorba kaşığı elenmiş un
6 su bardağı tavuk suyu
300 gr. taze mantar
yarım çay kaşığı tuz
yarım çay kaşığı karabiber
Tarif
Margarini bir tencerede eritin.
Yağ eriyince unu ilave edip,iyice karıştırın.
Çok ağır ateşte hafifçe kahverengileşinceye kadar pişirin.
Bu arada tavuk suyunu bir taşım kaynatın.
Bir tel yada tahta kaşıkla karıştırarak kaynak tavuk suyunu kavrulmuş una yedirin.
Taze mantarları ilk diriliklerini kaybedinceye kadar suda haşlayıp, çorbanın içine karıştırın.
Ağır ateşte yaklaşık 30 dk. pişirin tuzunu ve karabiberini katın sıck olarak servis yapın.