Gökyüzünün bugün, sabırlı davranırsanız iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayacağınızı müjdeliyor sizlere. Sakin olur, olayların size anlatılmasını sükunetle bekler, son sözü söyleyen taraf siz olursanız kazançlı çıkacaksınız. Duygularınızla değil, aklınızla hareket etmelisiniz bugün. Özel yaşamınızda ise bekar Kovalar, bugün aşk hayatınızda gerçekçi olun, zihninizde kurguladığınız olayları bir tarafa bırakıp aşkı doyasıya yaşayın. Gerçek yaşanırken kurguların içinde aşkı esir etmek niye?
Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum olgunluğumu kazandırdığı için, iyi niyetimi seviyorum her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için, özümü seviyorum hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Sitrin
Günün Olumlaması: İzin vermiyorum hiç kimsenin benim değerlerimi acımasızca eleştirmesine ve izin vermiyorum kalbimi kırmalarına, beni başkalaştırmaya çalışmalarına. Hatalarımı seviyorum olgunluğumu kazandırdığı için, iyi niyetimi seviyorum her düştüğümde beni ayağa kaldıran mucizeleri getirdiği için, özümü seviyorum hiçbir zaman başkalaşmadığı için ve şükrediyorum her halimle hayatın bana sundukları için
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Sitrin