-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Bugün iş hayatınızda kendinizi baskı altında hissedebilir sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkinizde zorlanabileceğiniz gibi; geçmiş sorunların gündeme gelmesi ve bunların sizi oldukça durgunlaştırması da mümkün. Tarafsız olmakta zorlanabilir, eleştirilere ters tepkiler gösterebilirsiniz. Duygularınız sizi ne kadar zorlasa da kontrollü davranmakla siz kazanırsınız. Hedeflerinizle alakalı konularda yeniden gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Bugün beraberliği olan olmayan Kova burçları Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun.
Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum güvendeyim yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor rahatsızlıklarını bırakıyorum kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm kendi hayatımı en iyi şekilde idame ettirebileceğime inanıyor, Sahip olduğum enerjimi bütünün ve kendi hayrıma en doğru şekilde kullanarak istediğim sonuçlara ulaşıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Mercan
Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum güvendeyim yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor rahatsızlıklarını bırakıyorum kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm kendi hayatımı en iyi şekilde idame ettirebileceğime inanıyor, Sahip olduğum enerjimi bütünün ve kendi hayrıma en doğru şekilde kullanarak istediğim sonuçlara ulaşıyorum.
Günün Rengi: Sarı
Günün Kristali: Mercan