Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kova Burcu ( 27 Aralık 2012 )

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Bugün iş hayatınızda kendinizi baskı altında hissedebilir sağlıklı kararlar almakta zorlanabilirsiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkinizde zorlanabileceğiniz gibi; geçmiş sorunların gündeme gelmesi ve bunların sizi oldukça durgunlaştırması da mümkün. Tarafsız olmakta zorlanabilir, eleştirilere ters tepkiler gösterebilirsiniz. Duygularınız sizi ne kadar zorlasa da kontrollü davranmakla siz kazanırsınız. Hedeflerinizle alakalı konularda yeniden gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Bugün beraberliği olan olmayan Kova burçları Aşk hayatınızda sürpriz gelişmelere hazır olun.

Günün Olumlaması: Gevşiyor ve rahatlıyorum güvendeyim yaşadıklarımın sorumluluklarını alıyor rahatsızlıklarını bırakıyorum kötü günler geldi geçti. Artık güçlüyüm kendi hayatımı en iyi şekilde idame ettirebileceğime inanıyor, Sahip olduğum enerjimi bütünün ve kendi hayrıma en doğru şekilde kullanarak istediğim sonuçlara ulaşıyorum.

Günün Rengi: Sarı

Günün Kristali: Mercan

Üst Alt