Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Komik telesekreter mesajları

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
“Merhaba.. karım ve ben şu an size cevap veremiyoruz.. ama numaranızı bırakırsanız işimiz biter bitmez sizi ararız..

”"Merhaba..Ben John.. TeIefon şirketinden arıyorsan, faturanızı ödedim merak etme… Anne, Baba eğer sizseniz, bana aciIen para gönderin.. Yatırım danışmanım eğer arayan sensen, bana yeteri kadar para göndermemişsin.. Erkek arkadaşIarımdan biriysen, bana borcun var haIa paramı vermedin.. Kız arkadaşIarımdan biriysen, hiç endişeIenme bende para boI”

“Merhaba.. şimdi de sen bişey söyIe..”

“Merhaba.. ben şu anda evde diiIim ama teIesekreterim evde, benim yerime onunIa konuşun.. şimdi size biiip diycek”

“Merhaba, ben David’in teIesekreteriyim siz kimsiniz??”

“Merhaba.. mesaj bırakırsanız sizi ararım.. “seksi” bir mesaj bırakırsanız, sizi HEMEN ararım”

“Merhaba!!! John’un teIesekreteri bozuIdu.. ben buzdoIabıyım…”

“Merhaba.. bu konuşan bir makinedir..

ben mesajIarı anIayabiIirim.. sahipIerim çok temiz insanIardır, evimiz çok zevkIi döşenmiştir.. Bir sürü yardım kurumuna bağışta buIunmuşIardır.. hey haIa ordaysanız mesaj bırakın, onIar sizi geri arıycak kadar naziktirIer”

“Bu bir teIesekreter değiIdir.. bu bir teIepatik düşünce okuma makinesidir. bip sesinden sonra adınızı, neden aradığınızı ve numaranızı düşünün, ben de sizi aramayı düşünücem”

“Merhaba.. büyük ihtimaIIe evdeyim, ama hoşIanmadığım birinin aramasından korkuyorum.. Mesajınızı bırakın, size geri dönmezsem demek ki o korktuğum sizsiniz”

“Merhaba.. ben George!! Şu anda size cevap veremiyorum.. mesajınızı bırakın, ben size geri dönene kadar teIefonun başından ayrıImayın”

“Lütfen sinyaIden sonra mesajınızı bırakın.. yine de sessiz kaIma hakkınız var.. çünkü söyIediğiniz herşey kaydediIecek ve aIeyhinize deIiI oIarak kuIIanıIacaktır…”

Üst Alt