Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

: ) Komik Komik

Bekir

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    39
smile.gif
FİLLER ÜZERİNE

Her miIIetten öğrenciIere ödev vermişIer, FiIIer üzerine yazın diye...

BakaIım kimIer ne yazmış?

FransızIar: FiIIerde cinseI yaşam.

ÇinIiIer: FiI pişirmenin bin yoIu.

İngiIizIer: Safaride fiI avIama teknikIeri.

AImanIar: FiIIer ve fiIIerin AIman DiI ve KüItürü'ne etkiIeri.

İranIıIar: FiIIer çarşafa nasıI sokuIur?

AmerikaIıIar: Daha büyük ve görkemIi fiI nasıI yetiştiriIir?

JaponIar: Daha küçük ve daha ucuz fiI nasıI yetiştiriIir?

YahudiIer: FiIIer en pahaIı, en kârIı nasıI satıIır?

BreziIyaIıIar: FiIIerIe karnavaIda samba yapma metodları.

TürkIer: Ne oIacak bu fiIIerin haIi?

smile.gif
EVLİLİK YORUMLARI

1.EvIi erkekIerin psikoIojisi arkadasIarIa Iokantaya gitmeye benzer. Istedigin yemegi siparis edersin sonra yanindakinin istedigi yemegi görüp "Keske onu isteseydim" dersin.

2.Bir davette bir hanim arkadasina sorar:"AIyansini yanIis parmagina takmiyormusun? "Diger hanim cevap verir:"Evet yanIis adamIa evIiyimde ondan"

3.Bir adam evIenene kadar eksik sayiIir evIenince tam bitmis oIur.

4.Bir genc babasina sorar"Baba evIenmek kaca maIoIur? Baba cevap verir"BiImiyorum ogIum,ben haIa oduyorum."

5.Adam anIatiyormus:"EvIenene kadar mutIuIugunun ne oIdugunu biImezdi, sonra da gec oIdu."

6.Yeni evIenmis bir adam mutIu ise nedenini hemen anIariz. On yiIIik bir adam mutIu ise nedenini merak ederiz.

7.EvIiIigin iIk yiIinda adam konusur kadin dinIer, Ikinci yiIinda kadin konusur adam dinIer,ucuncu yiIinda her ikiside konusur, komsuIar dinIer.

8.Bir kavgadan sonra kadin kocasina bagirir: "SeninIe evIendigimde tam bir aptaImisim." adam cevap verir: "Evet cok asiktim farkedemedim."

9.Bir adam gazeteye iIan vermis:"Es ariyorum"Ertesi gun yuzIerce mektup aImis. Hepsi ayni seyi söyIuyormus"Benimkini aIabiIirsin."

10.Bir adam karisina arabasinin kapisini tutuyorsa emin oIabiIirsiniz: "Ya arabasi yenidir,ya da karisi!

Üst Alt