Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kokoreç

Nazli

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    20
*En güzeli Ankara'da Atatürk Orman Çiftliği'nde yenir.

*Ustası tarafından şık şık şık ritminde kesilerek hazırlanır :)

Rossi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Sarhos'ken cok ister canim icip icip giderdik yemezden uyumazdık bi cok kişi sevmesede yapılışından ötürü
tadı güzeldir et dönerden tavuk dönerden genelde gece yenmektedir tavsiye ederim. :p

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
İnsan zamanla değişir sevdikleri değişir, tattıkları değişir en önemlisi kendisi değişir derken bende değiştim haliyle geçen yaz yedim kokoreç ve insan gibi de yemedim : ) @Pozitivizm
Sonunda doğru yolu bulmuşsun bu büyük bi adim olmuş genelde insanlar kokoreçe ön yargıyla yaklaşır ama sonra ikinciyi de yerken bulurlar kendilerini ne çok konuştum :D

`~Daisy~`

Nutella
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    860
Bazı insanların iğrençsin bu yenir mi? Tepkilerini umursamadan bazen 3 tane yediğim bile olur ?

TRue

Kimsin ''SEN,, ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,514
Sonunda doğru yolu bulmuşsun bu büyük bi adim olmuş genelde insanlar kokoreçe ön yargıyla yaklaşır ama sonra ikinciyi de yerken bulurlar kendilerini ne çok konuştum :D
Ben çok defa denedim öyle ki ben yeryüzünde yenen bir çok şeyi tatmış olmama rağmen her şeyi tadarım ama her şeyi sevmem . Kokoreç bunlardan oturmuş düzeni bozan olarak kalacak. :D

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Açım. Olsa affetmem:a-(138):

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Yiyecek dünya kadar yiyecek ve lezzet varken bunu yemek ne bilim işdw öyle bişey :D

Cann

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    8,390
asla yemem derdim çok sağlıklıdır bazen yemek lazım :D

Üst Alt