Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kocamı Kardeşiyle Aldatıyorum

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Kocamı Kardeşiyle Aldatıyorum

Beyaz TV ekranlarında canlı yayınlanan programa telefonla katılan kadın izleyicinin "Felçli eşimi kaynımla aldatıyorum" itirafı hem ekran başındakileri hem de stüdyodakileri şoke etti.

Beyaz TV ekranlarında Nur Viral'in sunumuyla ekrana gelen 'Hayatta Her Şey' programına telefonla katılan kadın izleyicinin itirafı kan dondurdu.

ARAMIZDA DEĞİŞİK BİR ŞEY OLDU
5 aylık evliyken eşinin geçirdiği trafik kazası sonucu omur ilik felci olduğunu belirten kadın izleyici, "O zaman 4 aylık hamileydim. Ancak üzüntüden çocuğumu da kaybettim. Eşimin eli ayağı tutmuyor. Belli bir zamana kadar eşimi aldatmam diye düşünüyordum. Bundan 7 ay önce hayatıma kaynım girdi. Aramızda değişik bir şey oldu. Kendisi benden küçük ve bekar. Ona aşık oldum" şeklinde konuştu.

SUNUCULAR DONUP KALDI
Kadın izleyicinin bu sözleri karşısında büyük şaşkınlık yaşayan sunucular, bunun çok yanlış olduğunu belirterek kadını yayından aldılar.

Sondakika

dip

Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette bir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    261
Allah sasirtmasin. Tovbe est.

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777