Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kızlar Yakışıklı Sanatçı Gördüğü Zaman Niye Çığlık Atıyorlar?

Ragnar Lothbrok

Rakı Aşk İle Islanır;Aşk Rakı İle Uslanır.JosephCo
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -2
Kızlar Yakışıklı Sanatçı Gördüğü Zaman Niye Çığlık Atıyorlar?

BoluBeyi

Hepinizin Canı Cennete ..!
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,437
cok ses cıkınca sanatcının dikkatini cekebileceklerini sanıyor olabilirler. sacma.

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Bu bir refleks türü olabilir. Mesela yolda görünce de çaydanlık gibi zıplayıp ellerini birleştiriyorlar :sigara

uyusukkontes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1
Bende merak ediyorum vallahi. Bundan bir kaç sene önce bir mekanda oturuyorum, karşıdan yanında iki kızla biri geliyor. Bir yerden tanıyorum. Bizim okuldan herhalde nereden aşina gelecek başka diye düşünürken yanımdaki arkadaş koluma vuruyor. Öyle ki delip geçecek o ince uzun parmağı. Ya sabır diyerek ne var diyorum " Tanıdın mı?" diyor. Galiba bizim okuldan diyorum. Arkadaşım şok... Saçmalama "Tanımıyor musun?" diyor. "Tanışmış olsam tanırım." diyorum Arkadaşım yüzüme abuk abuk bakıyor büyük bir ciddiyetle bana " Burak Özçivit o." diyor.
Şimdi düşünüyorum bunu bilmek bana ne kazandırdı hiçbir şey. Peki ona görünce tanımak ne kazandırdı yine koca bir hiç. O yüzden bir markanın yüzü haline gelmiş, yüzlerce kanalda gösterilen bir insanın arkasından neden bağırma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum. Ben sonuçta onu görüyorum beni tanımayan o. Bence onlar beni görünce bağırsın :)

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Bende merak ediyorum vallahi. Bundan bir kaç sene önce bir mekanda oturuyorum, karşıdan yanında iki kızla biri geliyor. Bir yerden tanıyorum. Bizim okuldan herhalde nereden aşina gelecek başka diye düşünürken yanımdaki arkadaş koluma vuruyor. Öyle ki delip geçecek o ince uzun parmağı. Ya sabır diyerek ne var diyorum " Tanıdın mı?" diyor. Galiba bizim okuldan diyorum. Arkadaşım şok... Saçmalama "Tanımıyor musun?" diyor. "Tanışmış olsam tanırım." diyorum Arkadaşım yüzüme abuk abuk bakıyor büyük bir ciddiyetle bana " Burak Özçivit o." diyor.
Şimdi düşünüyorum bunu bilmek bana ne kazandırdı hiçbir şey. Peki ona görünce tanımak ne kazandırdı yine koca bir hiç. O yüzden bir markanın yüzü haline gelmiş, yüzlerce kanalda gösterilen bir insanın arkasından neden bağırma ihtiyacı duyuyorlar anlamıyorum. Ben sonuçta onu görüyorum beni tanımayan o. Bence onlar beni görünce bağırsın :)

Burak Özçivit e de bağırılır be :sigara

Üst Alt