Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

kızın erkeğe teklifi

FAST FOOD

Bu hayatta farklı ol! Değiş, geliş, keşfet, yüksel
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -2
7. sınıftaydık aynı okuldaydık sınıflarımız karsı karsıyaydı ben ona teklıf etmiştim gururumu yerlere sermiştim oda kabul etmişti onu cok sewiyordum oda 5.sınıftan beri özge denen bir kızı onu unutmak için benmle birlikteymş bu bana cok acı vermişti duyduğumda daha sonra ayrıldık ama ben ondan kopamamıştım... aradan 1 sene sonra bana mesaj attı esra çok pişmanım dedi bende çok sewdiğim için kabul ettım ve yenıden cıkıyorduk bu sefer gercekten benı sewiyordu birgun gunlerden pazartesi parkta buluştuk ilk orda sarıldık ilk orda birbirimizi öptük hayatıma bir anlam daha girdi resmen yenıden asık oldum ama şimdi yine ayrıyız ve bu sefer ben onu unutmaya calışıyorum ama onu çokkk sewiyorum....

alıntı

Üst Alt