Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kız İsteme Hikayesi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
ALLAH (azze ve celle)'ın emri Peygamber (s.a.v)’inKavli ile Kızınızı Oğlumuzaİstiyorum.
- Efendim. Bizim kızı isteyen çok.Sizin neyiniz var Neyiniz Yok..?- Del...ikanlı girer söze ;RAHİM ismiyle RAHMAN ALLAH (azze ve celle) AçBırakmaz Kendisini Zikredeni.
ALİM’dir Günah’a düştüğümüzde ve Pişman olduğumuzda GAFFAR’lığını gösterir.
Gece Çalıştığım vakitlerde el HAFİZderim öyle giderim.Neyin var diyecekseniz hiçbirşeyim yok Çünkü O’dur Malikül MÜLK.Ya Paran biterse ve karanlıkta kalırsanız diyecekseniz en-NUR deriz Aydınlanır BEYT’imiz.
Kızımı Asla bırakmayacaksın derseniz Söz veremem.Çünkü Kullar değil HALİK’tir BAKİ olan Allah (azze ve celle)'dir.
Varsın hiç kimse sevmesin bizi VEDÜD kafidir.
Senden bir şeyler gizlerse ne yaparsın demenize gerek yok.Yüreği elveriyorsa istediğini yapsın ama unutmasın O BASİR’dir / Eş-ŞEHİD’dir..Yani..
Bir RABBİM var Allah(azze ve celle) birdeRABBİM’in en Sevgilisi Hz.Muhammed (s.a.v)
Benimde isteklerim var. Nur Suresi 31. Ayet’i yaşayacak. Edeb'li olacak ! el HAYA’ü minel İMAN’dır çünkü. Beni sevecek , Ellerimi bırakmayacak. Benim uykum ağırdır Sabah Namazlarına kalktığında gerekirse vura vura uyandıracak..
-İyisin hoşsun da Başınızı sokacak eviniz var mı evlat.
+Yok dersem vermeyecek misiniz yani kızınızı ?
-Hayır evlat. Ben (ev) yaptıracağım.Sen yeter ki Kızımı AL .

Üst Alt