Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kitaplar/öneriyoruz

DeStina

Her Nasip Vaktine Esirdir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Kitaplar/öneriyoruz

737257

Birini sevince hayat cennet de olur cehennem de.

"... Aliço Meryem'i içeri itip kapıyı kapattı ve ay dışarıda kaldı, yıldızlar dışarıda kaldı, ay ışığı da dışarıda kaldı. Kırık dökük kaldırımlar, tozlu yollar, iğde kokan hava, otların arasında bitmiş kır çiçekleri... Hepsi dışarıda kaldı. Ağustosböcekleri, tembel tembel hışırdayan yapraklar ve o gece usul esen poyraz, onlar da dışarıda kaldı."

İnsanın yapmadan duramayacağı hatalar vardı. Tıpkı sevmeden duramayacağı insanlar olduğu gibi. Bizi biz yapan şeylerdi bunlar. Meryem'i Meryem yapan da, Aliço'yu hayatının hatası olarak seçmesiydi.
(Tanıtım Bülteninden)​

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
Aklından Bir Sayı Tut-John Verdon

Okuduğum en sürükleyici,merak uyandıran akıl oyunları dolu bir polisiye roman.Dedektif Gurney'in zekasına hayran kaldığım..

Tek eleştirim finalin hayal ettiğimden çabuk pat diye gerçekleşmesi.Belki de kitabın tadı burdaydı.John Verdon'un ilk kitabı bu.Diğerlerini de okudum.Tavsiye ederim.Okuyun..

Skyder

Never
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    14
canlandıralım.
şizofren - john katzeinbach
Psiko analiz -john katzeinbach -
soyadı yanlış yazmış olabilriim.

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810

Göçebe-Stephenie Meyer

FarkLı sıradısı bir roman.İlk 60 sayfası sizi sıkabiLir.Hatta bırakmak isteyebiLirsiniz.Fakat sonrasında romanı bir cırpıda bitirdiginizi göreceksiniz.

Skyder

Never
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    14
Görmedim duymadım bilmiyorum
robert baer tarafından yazılmıştı
Bir Ajan'ın nasıl bir hayat yaşadığına dair her türlü izlenimi bu romanda bulabilirsiniz.

DeStina

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,810
çok etkilendiğim nadir kitaplardan olan "Semerkant"ı (Maaulof)Okuyucuyu Ömer Hayyam, Hasan Sabbah ve Nizamülmülk üçgeninde buluşturan kitabı bir de Can Atilla'nın Aşk-ı Hürrem'iyle bütünlerseniz tarifsiz bir tat bırakır.

Skyder

Never
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    14
Beyoğlu Rapsodisi- Ahmet Ümit
okunması gereken bir roman.

Üst Alt