Malzemeler
1 küçük boy karnabahar
5-6 adet yer elması
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz Dereotu
Kış Zeytinyağlısı Tarifi
Karnabahar haşlanıp çiçeklerine ayrılır. Yer elması ayıklanıp iri küp doğranır. Patates ve havuç da ayıklanıp iri küp doğranır. Soğan yemeklik doğranıp sıvı yağ ile kavrulur. Doğ*ranmış sebzeler ilave edilir. Tuz eklenip orta hararetli ateşte 20-25 dakika pişirilir. Servis yaparken dereotu ile süslenir.
1 küçük boy karnabahar
5-6 adet yer elması
1 adet patates
1 adet havuç
1 adet soğan
2 çorba kaşığı sıvı yağ
Tuz Dereotu
Kış Zeytinyağlısı Tarifi
Karnabahar haşlanıp çiçeklerine ayrılır. Yer elması ayıklanıp iri küp doğranır. Patates ve havuç da ayıklanıp iri küp doğranır. Soğan yemeklik doğranıp sıvı yağ ile kavrulur. Doğ*ranmış sebzeler ilave edilir. Tuz eklenip orta hararetli ateşte 20-25 dakika pişirilir. Servis yaparken dereotu ile süslenir.