• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kırmızı Oda, Kırmızı Oda ne zaman başlıyor, Kırmızı Oda hangi kanalda, Kırmızı Oda oyuncuları kim, Kırmızı Oda konusu ne?

Master

You
Yönetici
Üyelik Tarihi
8 Ara 2012
Konular
4,182
Mesajlar
11,468
MFC Puanı
34,670
Kırmızı Oda, Kırmızı Oda ne zaman başlıyor, Kırmızı Oda hangi kanalda, Kırmızı Oda oyuncuları kim, Kırmızı Oda konusu ne?
mbsdlfkbm-t8Dw_cover.jpg


OGM Pictures’ın yapımcılığını, Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği, başrolünde Binnur Kaya’nın yer aldığı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda Eylül ayında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya 'Doktor Hanım', Tülin Özen 'Doktor Piraye', Ecem Uzun 'Stajyer Doktor Nihal' ve Meriç Aral da 'Doktor Ayşe' karakterine hayat verecek. Diziye son olarak ise tiyatro oyuncusu Gülçin Kültür Şahin de katıldı. 'Kırmızı Oda'nın diğer önemli karakterleri Doktor Murat ve Doktor Deniz için ise arayış sürüyor.

KIRMIZI ODA KONUSU NEDİR?
Hayatta yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanacak olan “Kırmızı Oda” da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibini ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarının anlatılacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak
ALINTIDIR.
 
Üst