Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kırık Kaldırım

AdoniS

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    11
Kırık Kaldırım dan Sevgiler.
Bu şehir boğmak istiyor bütün yaşantıları ve bütün anıları , büyük şehir demek her şeyden daha çok var olan demek , yani her şey daha çoktur burada.
Aşk, Sevgi, Para, Dost, vs gibi hayale ile gelirsiniz aşkı daha çok yaşayacağım derken acıyı yaşamış olursunuz.
Sevgiyi daha çok göreceğim ve bana göreceli olacak dersiniz sevginin yanında hüzün ile görüşürsünüz.
Param olacak ulan İstanbul beni çürütemeyeceksin dersiniz çürütür tepe takla olursun.
Dost mu 100 kişiden iki kişi bulsanız öpüp başınıza koyun..
Herkesin hayaller peşinde koştuğu ve mutluluk resimleri çekindiği bu sokaklarda eşkıyanın bol , bol gezdiğini , hırsızın ve arsızın ve ihanetin sokaklarda beklediğini de bilmelisiniz.
Geçmişinizi arar sürekli ah bir çocuk olsaydım diye mırıldanırsınız , eski aşklar aklınıza gelir eski dostluklar deyip birde sigara yaktınız mı içiniz sızlar burnunuzun direği sızlar..
Büyük şehir demek büyük sorun demek..
Batacaksan büyük denizde bat gibi efsaneler ile uğraşmaktansa gerçekleri konuşmalısınız.
Büyük şehir ile küçük şehir arasında dağlar kadar fark var göç etmek vs ekmek peşinde koşmak gibi bir çok durum var..
Buralar da ekmeklere kan doğrayıp ihanetle karıştırıyorlar bilmenizi isterim..
Yani büyük şehirin dostları küçük ihaneti genelde büyük olur..
Hep aynı lafları işitirsiniz
- Bana güven
- Tek güvendiğim sensin
- Biz deli kanlıyız adaletten yanayız
- Ben her işimde adilimdir
Kedinin fareye teslim olduğu ,kurt dun çakala uşak olduğu, aslanın sülüğe hapis olduğu yerdir.

Üst Alt