Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kırgın Çiçekler 40.Bölüm Özeti 4 Nisan

NiceLy

"Sıkı sarıl yokluğuma" Bakarsın kimsen kalmayabili
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    82
Kırgın Çiçekler 40.Bölüm Özeti 4 Nisan

Eylül, Nazan'la yüzleşen Mesude'nin artık gerçekleri öğrendiğini düşünmektedir. Kemal ve Eylül tarafından sıkıştırılan Mesude, herkesi şaşırtan bir karar alır.Kırgın Çiçekler 40.Bölüm Özeti 4 NisanEkrem'in karısı tarafından edilmesi Banu'yu ümitlendirir. Anne ve babasının boşanma kararı Güney ve Kader'i karşı karşıya getirir. Songül, sevgilisi ve arkadaşı arasında kalır. Ekrem ise kendini affettirmek için karısının peşindedir. Banu'nun yaptıklarından çok utanan Kader, ona engel olmak istemektedir. Şartlı tahliyesini isteyen Nazan, mahkemeye çıkar. Herkes heyecan içinde davanın sonucunu beklemektedir.

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Bir kaç kere denk gelmiştim karmaşık geldi biraz bana : )
Kemal'im yapmaz kısmı aklımda kalan :D

Cyberyunus

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Kırgın çiçekler dizisi hakkında genel bir bilgi sahibi olmalısınız :) Kırgın çiçekler sanıldığından daha kaliteli bir dizi oldu.

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİ

Bir ATV dizisi olan Kanatsız Kuşlar dizisi haziran ayı itibari ile ekranlardadır. Başrollerini Deniz Bolışık, Ümit Kantarcılar ve Ahmet Varlı’nın oynadığı dizi hayatın içinden hikayesi ile ilgi görmüştür.

Kanatsız Kuşlar dizisi konusu

Genç yaşta anne olan Nefise’nin hayat mücadelesini anlatıyor. Anne ile birlikte 3 yetim ile yoksulluk mücadelesini anlatan dizi 10 bölüm yayınlanmış bulunuyor. Ayrıca küçük sevinçlerin hayatın içinde ne denli bir yerinin olduğunu vurgulamaya çalışan dizi oldukça beğeni kazanmıştır. Birçok farklı hayatın iç içe yaşadığı dizide her karakter kendini yansıtması ile öne çıkıyor.

Kanatsız Kuşlar hakkında

Çekimlerinin İstanbul da yapıldığı dizi de lüks ve gösterişli evlerin kullanılması dikkat çekici detaylar arasındadır. Kapalı kapılar arkasındaki yaşamları konu alan dizi daha büyük izleyici kitlesine ulaşacak gibi duruyor.

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
LibertA bu da ellerinden öper link çıkışı vardı temizledim

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt