Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kırca'dan Sezer'e Gönderme

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
kirca-dan-sezer-e-gonderme_8584_o.jpg

Datça'da "İçerdekiler" adlı oyunuyla hayranlarıyla buluşan tiyatrocu
Levent Kırca
,
Başbakan Erdoğan
ile görüşmesiyle gündeme gelen meslektaşı
Şafak Sezer
'e gönderme yaptı.
Tiyatro sanatçısı Levent Kırca, "İçerdekiler" adlı tiyatro oyununu Datça Anfi Tiyatroda sevenleriyle buluşturdu. Yaklaşık bin 500 kişiye bir gösteri sunan Kırcave ekibinin performansı beğeni topladı.
Sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını cevaplayan Kırca, hükümetin faaliyetlerini eleştirdi. Gezi Parkı protestolarının ardından Başbakan Erdoğan'dan özür dilediği ifade edilen tiyatrocu Şafak Sezer'e de gönderme yapan Kırca, "Hükümet sinemaları yıkıyor, tiyatroları kapatıyor. Resim ve heykelleri ucube olarak görüyor. Halkın üzerinde büyük baskılar var. İnsanların özel hayatına müdahale ediyor. Özel yaşamına karışıyor. Bunlar artık insanları canından bezdirdi. Bunun en açık göstergesi Gezi Parkı olaylarıdır. Sanatçıların önünde diz çökmelerini istiyor. Ben kimsenin önünde diz çökmem. Beni bazı kişilerle karıştırmasın. Ben kimsenin ayağına gitmem. İsteyen benim ayağıma gelsin. Atatürk bile sanatçının ayağına gitmiştir. Benimle işi olan ayağıma gelsin" şeklinde konuştu.

RebeLLiouS

♕Rabid Dog♕
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    5,925
:) Sana içimi Kusuyorum Levent kırca..Pisliğinde Boqul

Üst Alt