Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kiraz Mevsimi Dizisi Cuma Akşamlarını Sallayacak

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
ProxyImage

Kiraz Mevsimi rakiplerine ders verecek

Cumartesi akşamları Fox TV’de Kiraz Mevsimi geri dönüyor. Sanırım tüm yaz kendisini taklit eden romantik komedilere büyük bir ders verecektir. Kanal D Güllerin Savaşı, Samanyolu TV Sungurlar, atv Kertenkele’yle geçtiğimiz sezona benzer reytingler alacaktır. Pazar akşamları Kanal D Yaz’ın Öyküsü, Fox TV O Hayat Benim, Samanyolu TV Küçük Gelin’le yarışa katılacak. O Hayat Benim tanıtımlarıyla iddialı. O nedenle ilk bölüm reytingi yüksek olacaktır. Tabii ki bu yarışa her kanalın yeni dizileri katılacak ve bazıları ekrana veda etmek zorunda kalacak. Bu kadar eski ve yeni dizi içinde ne yazık ki, beni çok heyecanlandıran bir proje yok. Sanki hepsi bir öncekinin tekrarı gibi geliyor. Hani yaşlılarımız der ya, nerede o eski bayramlar ndiye... Benim de bu sezon ekrandaki dizilere bakıp “Nerede o eski diziler” demek geliyor içimden...

Üst Alt