Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Soruyu Bilemeyince Küfretti

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Kim Milyoner Olmak İster Yarışmacısı Soruyu Bilemeyince Küfretti

o0Ng7X.jpg

Selçuk Yöntem'in sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster'de, 15 bin liralık baraj sorusuna kadar başarıyla gelen yarışmacı verdiği yanlış cevap sonrasında küfretti.
Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacıya 15 bin liralık baraj sorusu için şarkı dinletildi. Yarışmacının kendinden emin tavrı ve şarkıya eşlik etmesi dikkatlerden kaçmadı. Sunucu Selçuk Yöntem de, yarışmacının kendine güvenini fırsat bilerek soruyu sordu.

SORU: DİNLEDİĞİNİZ 'BYE BYE LOVE' ADLI BU ŞARKIYI HANGİ GRUP SESLENDİRMEKTEDİR?

Soruyla karşılaşan yarışmacı, 3 jokeri olmasına rağmen direkt cevabı verdi. 'The Beatles' seçeneğini seçen yarışmacı, yanlış cevabı verdiğini öğrenince şaşkınlık yaşadı. Bu dakikalarda ağzından çıkan küfür, stüdyoyu bir süre sessiz bıraktı.

Yarışmacı, bin liralık para ödülünü alarak yarşmayı terk etti.

Haberlercom

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
hahahaha videosu nu izledim şimdi bi havalar bi havalar şarkıyı söyleyeni biliyorum diye üç te joker hakkı varken bide ahmaklık :))

Peri JK

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Bana Hügo'da yanınca küfreden arkadaşı hatırlattı. :kiskis

Üst Alt