Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kılıçdaroğlu'ndan 23 Nisan şovu! Alay konusu oldu

Futbolcu

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    144
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 23 Nisan şovu alay konusu oldu. Kılıçdaroğlu TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un koronavirüs nedeniyle Meclis'te sade bir tören düzenlenmesi teklifine kendince tepki göstererek, "Ben o gün Gazi Meclis’te olacağım ve diğer liderlerin de o gün Meclis’te olmaları için çağrıda bulunuyorum" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 Nisan’da TBMM’de sade bir tören yapılmasını isteyen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile liderlerin törene katılmaması çağrısında bulunan TBMM Başkanı Mustafa Şentop’u kendince eleştirde. Ucuz şova kalkışan Kılıçdaroğlu, “Ben o gün Gazi Meclis’te olacağım ve diğer liderlerin de o gün Meclis’te olmaları için çağrıda bulunuyorum” dedi.

"Kendi bilecekleri iş"

Meclis’in Milli Mücadele döneminde bombalar altında çalışmasıyla virüs salgınını kıyaslayan Kılıçdaroğlu, kendince rest çekerek, “23 Nisan töreni meclisin tarihine yakışır şekilde olmalı ve tüm liderler de o gün o çatı altında bulunmalı. Ben o gün mecliste olacağım. Diğer liderler gelmezse de kendi bilecekleri iş” şeklinde konuştu.

Salgın tehlikesine karşı şova girişen Kılıçdaroğlu'nun sözleri özellikle sosyal medyada alay konusu oldu.

Akit

Üst Alt