Yemek Tarifinin Malzemeleri
1,5 limon suyu
Yarım tavuk
3 yumurta sarısı
1 su bardağı un
Tuz
Tereyağı
Karabiber
Yemek Tarifinin Hazırlanışı
Tavuk haşlanır. Haşlanan tavuk parçalanır. Parçalanan etler tavuk suyunun içine konur. Un, yumurta sarısı, limon suyu ve biraz suyla çırpılır. Tavuk suyunun içine ilave edilerek, kaynayana dek pişirilir. Piştikten sonra tabaklara alınır üzerine eritilmiş tereyağı ve karabiber eklenir.
Afiyet olsun.
1,5 limon suyu
Yarım tavuk
3 yumurta sarısı
1 su bardağı un
Tuz
Tereyağı
Karabiber
Yemek Tarifinin Hazırlanışı
Tavuk haşlanır. Haşlanan tavuk parçalanır. Parçalanan etler tavuk suyunun içine konur. Un, yumurta sarısı, limon suyu ve biraz suyla çırpılır. Tavuk suyunun içine ilave edilerek, kaynayana dek pişirilir. Piştikten sonra tabaklara alınır üzerine eritilmiş tereyağı ve karabiber eklenir.
Afiyet olsun.