Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Keşke demeden

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Anlam veremediğim bir sabahın kuş sesleriyle birlikte gelen karmaşası kulağımdaki cıvıltılı tınlamalar. Arkasından doğa üstü bir güçle repliğimi yerine getirmem hergüne başlangıç aynı iken neden bitiş farklıdır diye sorarken görmek karanlığı.

Karanlık aydın olanın karşıtı diye düşünülebilir. Oysa karanlık görmeniin en aydın yanıdır. Bir çok davranış engel olsada görmeye karanlık hep korkuyla anlatır sen öğren diye. Aslında umut dolu bir kitap gibi uyarmasada yaşadıklarının ardından gelen pişmanlık canlandırır seni.

Yaşamın üç farklı boyutundan tek farklı boyutu yaşamak canlı olduğunu hissetmek. Kimine göre bir dokunuş kimine göre bir ses canlı olmanın kanıtı oysa ben ne dokunur ne konuşurum geceleri cansızlığıma bırakır harcarım koşulsuzca benliğimi.

Sevmenin bir diğer adını oluşturuyor "ben". Severken kaç kişi anlatabilir ki gönülden. Keşife çıkıyor sanki hiç yaşamamışcasına insan. Ah şu gökyüzünün bir kalbi olsada seni yağdırsa bana o zaman inanırmıydın bu mucizemise ey aşksım sen...

Aşk dediğim mucize kelimesi eklendi yanına. Tek mucize aşk mı olacak hep senin, soğumuş duygularına. Bilirsin en önemli mucize yaşadığın ben anılarımda. Keşke demeden seni sevebilsem kalemimden uzak kollarımda...

Üst Alt