Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Keşke Ben Uyurken Gitseydin

Lykia

Şem's Gibi Aşı'k Olacaksın ki ; Aşk'ın Haddini Aşa
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
keske-ben-uyurken-gitseydin.jpg

Türk okurlar French Oje ismini ilk olarak Erkek Dedikodusu romanı ile duydular. Kadınların güzenden kadın erkek ilişkisini mükemmel anlatan roman büyük beğeni toplayınca ikinci kitap olan Bu Gece Hiç Bitmesin de ardından hemen geldi.

French Oje başarısına kaldığı yerden devam ediyor ve şimdiden Renda karakterinin gözünden dünyayı anlatan yeni romanı Keşke Ben Uyurken Gitseydin ile yine sevenleri ile buluşuyor.

Keşke Ben Uyurken Gitseydin romanı tamamen Renda karakteri üzerine kurulu ve onun dünyasından tüm kadınların kendilerinden bir parça bulabileceği bir hikaye anlatılıyor. Her kadın gibi çok farklı özellikleri olan, hayallerinin peşinden koşan, zaman zaman hayal kırıklıkları yaşayan, aşkları, tutkuları, kararsızlıkları ile sizi kendi dünyasına hapseden bir karakter.

Üst Alt