Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kerimcan Durmaz Video, Kerimcan Durmaz hakkında hapis cezası, Kerimcan Durmaz'a büyük şok: 14 yıl ha

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Kerimcan Durmaz Video, Kerimcan Durmaz hakkında hapis cezası, Kerimcan Durmaz'a büyük şok: 14 yıl hapis cezası...

596

Kerimcan Durmaz skandal bir videoyu sosyal medya hesabında paylaşmasıyla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yaşnan bu olayın ardından birçok birey Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Az önce gelen son dakika haberine göre Durmaz'ın aleyhinde yeni bir suç duyurusu daha yapıldı! İşte skandal olay ile ilgili çarpıcı detaylar...

ÜÇ BUÇUK MİLYON TAKİPÇİSİ VAR

Avukat Serdar Öktem, Kerimcan Durmaz hakkında savcılığa verdiği dilekçesinde, toplumun her kesimine hitap eden İnstagram'da Kerimcan Durmaz'ın cinsel organını teşhir eden video paylaştığını belirtti.

TAKİPÇİLERİNİN ÇOĞU ÇOCUK

Toplumun sert tepkisi üzerine instagramı aktif bir biçimde kullanan Kerimcan Durmaz'ın yanlışlıkla paylaşılmış bir görüntü açıklamasının kabul edilemeyeceğini belirtti. Durmaz'ın 7'den 77'ye yaş grubundan takipçisinin bulunduğunun belirtildiği dilekçede büyük çoğunluğu çocuk olan takipçilerin 'Çocukların Cinsel İstismarı' suçu da işlediği ileri sürüldü.

4 AYRI SUÇTAN DAVA AÇILSIN

Avukat Serdar Öktem Türk toplumuna karşı işlenmiş suçların hiçbir şekilde kabul edilemeyeceğini belirterek savcılığın res'en 'Hayasızca Hakaretlerde Bulunma', 'Müstehcenlik', Cinsel Taciz' ve 'Cinsel İstismar' suçlarından soruşturma başlatarak 4 buçuk yıldan 14 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılmasını istedi

Alıntıdır.

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz, seyahat ettiği uçağın tuvaletinde mastürbasyon yaparken çektiği iddia edilen görüntüler hakkında, “çocuğun cinsel istismarı”, “cinsel taciz”, “genel ahlaka karşı hayasızca hareketler ve genel ahlaka karşı müstehcenlik” suçlarından açılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı. Ahlak Büro Amirliği’nde ifadede bulunan Durmaz, görüntüleri arkadaşına göndereceğini, ancak yanlışlıkla paylaştığını söyledi. Kerimcan Durmaz’ın 28 Nisan Pazar günü seyahat ettiği uçağın tuvaletindeyken paylaştığı mastürbasyon görüntüleri bir hayli tepki çekmişti. Bir süre sessiz kalan Durmaz, daha sonra yayınladığı bir videoda, görüntülerden dolayı özür diledi. Ancak pek çok kişi Kerimcan Durmaz hakkında suç duyurusunda bulundu. Suçlamalar arasında “çocuğun cinsel istismarı” da var. Suç duyurularına kayıtsız kalmayan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kerimcan Durmaz hakkında; “çocuğun cinsel istismarı”, “cinsel taciz”, “genel ahlaka karşı hayasızca hareketler ve genel ahlaka karşı müstehcenlik” suçlarından soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Durmaz İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Büro Amirliği’nde ifade verdi. Medyafaresi.com sitesinde yer alan habere göre, Kerimcan Durmaz çağrıldığı ifadede şunlar söyledi: “Ben yurtdışındaydım. O görüntüler sosyal medya hesabımdan bir arkadaşıma atacaktım. Yanlışlıkla sosyal medya hesabımdan hikaye olarak paylaştım. Uçakta telefonu kapatmak zorunda kaldığım için durumun farkında varamadım. Uçaktan indikten sonra gelen mesajlar üzerine hatamı fark edip sildim. Ama geç kalmıştım”.

Haberport

Üst Alt