Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kenny Atkinson para cezası aldı

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
kenny-atkinson_1rxmupzwsa2r51omsbzcq62w7v.jpg

NBA yönetimi Brooklyn Nets-Indiana Pacers maçında oyundan atılan Nets koçu Kenny Atkinson’a 25 bin dolar para cezası verdi.

NBA yönetimi koç Atkinson’ın para cezası alma sebebinin maç hakemlerine karşı aşırı itirazı ve belli bir zaman içerisinde sahayı terketmemesi olarak gösterdi.

Atkinson, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında “Ben burada şov yapmak için bulunmuyorum. Benim amacım bu değil. Yaptıklarım içni özür dilerim, hareketlerim beni yansıtmıyor.” dedi.

Brooklyn Nets, koç Kenny Atkinson’ın atıldığı maçta Indiana Pacers’a 114-106 yenilmişti.

Üst Alt