Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kendini bu hale getirmek için servet harcadı!

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Kendini bu hale getirmek için servet harcadı!

ZkV94V.jpg

Krystina Butel 16 yıl önce arkadaşıyla tatil için İspanya'ya gitti. Burada hatıra olarak karikatürünü çizdiren Butel'in hayatı ise o andan sonra değişti.

YklgXk.jpg

Genç kadın bütün kazancını karikatürüne benzemek için harcamaya başladı ve defalarca estetik operasyon geçirdi. Güzel bir genç kadınken, bir çizgi film kahramanına benzedi.

ZkV9G3.jpg

2011 yılında 17 yaşında olan Kyrstina estetik olmak için kendi kuaför salonunu açtı ve kazandığı ilk parayla göğüs büyütme ameliyatı oldu. Hastaneden çıktığında amacına bir adım daha ulaştığını düşünen kadın çok mutluydu. İki yıl sonra, 19 yaşındayken ameliyatı tekrarladı.
20 yaşından sonra karikatürdeki gibi dev dudaklara ve gergin bir cilde sahip olmak için her altı ayda bir botoks ve dudak enjeksiyonu yaptırmaya başladı. Bunların yanında diş beyazlatma işlemleri, kalıcı makyaj dövmeleri, takma kirpik gibi işlemlerde yaptırıyordu.

VaLrZy.jpg

Karikatürünü oturma odasının duvarına asan genç kadın bundan ilham aldığını ve yaptıklarının bir sanat olduğunu, karikatürdeki kız gibi kendinden emin ve mutlu olmak istediğini, başka insanların ne düşündüğünü umursamadığını söylüyor.

Kolibandı

"Başka Şubemiz Yoktur"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,573
Kuzen bende sana seslenecektim bi bak şuna diye : )
Tercihtir saygı duyayım diyorumda olmuyor.
Abi bu nasıl bi takıntı ya :s

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
Valla kuzen cinnet geçiriyorum böyle durumlarda böyle hastalık mı olur ya beddua edecem bana bulaşacak ALLAH'a havale ediyorum bu tür tipleri böyle birşey olamaz nasıl bir zihniyettir arkadaş ya...

dip

Varlığı büyük boşlukları dolduracak mahiyette bir
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    261
Anormalligin nirvanasi.

Min

Üyeliği durduruldu!
Üyeliği durduruldu!
  • MFC Puanı
    771
Bülent ersoyun monalisaya özenmiş hali.