Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Kendimi Ne Sanıyorum Çözemedim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
Her yerde herkes tarafından tanindiğimi felan sandım sanırım. Herkesin tanisma mesaji yazdiğini farkeden benliğim egomu kovdu ve tipis tipis buraya geldi :D Merhabalar ben Tuba, sizlerle vakit gecirmek cok eglenceli, hepinize keyifli forumlar diler, bu sicak ortami bizlere sagladiginiz icin tesekkur ederim. :girl_wink:

Lim0n

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Hoş geldin yavru kuşum :D yine guzel enerjinle guldurdun beni bende burayı cok sevdim sayende cok guzel vakit gecirecegimize inaniyorum mujks :$

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
Hosbuldum Bade 'm sizin güzel kalplerinizin yansıması bu enerji. Bu arada saat 00:00 dan sonra gözükmeyelim buralarda malum diğerleri gibi bal kabağı vakası yaşamayalım :icon65:
:D :D :D

Lim0n

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Onlar bal kabagi olsa yine iyi terliksi hayvan ya'la onlar :D

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
Bu arada tanışma mesajımda atladiğim bir detay var. Yüzüne tükürdüğümde yarabbi şükür diyen, oluşumunda lamagillerin emeği geçen kimse selam bile vermesin rica ediyorum, saygilar..... :D

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
sende hoşgelmişsisn o zaman :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt